Prati nas

Scott Disick odbacuje glasine: ‘Nisam zavisnik od seksa!’

Extra

Scott Disick odbacuje glasine: ‘Nisam zavisnik od seksa!’

Scott Disick, bivši dečko Kortney Kardashian, odbacio je glasine o njegovoj zavisnosti od seksa, iako se sam šalio da ima problem u jednoj od epizoda rijalitija U korak sa Kardashianovima.

Scott, koji sa Kortney ima troje dece, izjavio je za E! da njegova povećana želja za ‘akcijom’ ne znači da je zavisnik: “Mislim da je zaista nekulturno to što me svi etiketiraju kao seksualnog zavisnika. Ja samo volim seks, ali nisam zavisnik. To sam rekao jednom u šali, i sada mi svi dodeljuju tu titulu, a to nije slučaj” rekao je Scott.

Nakon njegovog raskida sa Kortney, Disicka su povezivali sa velikim brojem žena, uključujući i devetnaestogodišnju glumicu i pevačicu Bellu Thorne, iako je Scott isticao da se nisu upuštali u intimne odnose.

Kako je neimenovani izvor otkrio, Scott je pobesneo kada je saznao da je njegova bivša devojka Kortney spremna za brak sa njenim sadašnjim partnerom, Younesom Bendjimom, dodajući da ju je Disick zvao preko 30 puta, ali da je Kortney odbijala pozive.

“Ljudi bliski njemu su veoma zabrinuti, jer su njegovi izlasci i stalne žurke počele da se izmiču kontroli. Uvek je mislio da Kortney neće moći da nastavi dalje nakon njihovog raskida, ali sada zna da je pogrešio” otkrio je izvor.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top