Prati nas

Seka Aleksić još jednom pokazala svoju humanost

Extra

Seka Aleksić još jednom pokazala svoju humanost

Seka na dodeli paketića sa mališanima (foto: pr)

Seka na dodeli paketića sa mališanima (foto: pr)

Seka Aleksić pored snimanja novog albuma, nastupa koje skoro svakodnevno ima ovih dana, ne zaboravlja i uvek nađe vremena da bude humana.


Popularna pevačica je danas darovala deci sa posebnim potrebama novogodišnje paketiće. U pitanju su deca humanitarne organizacije Novi Beograd, čiji je slogan: „Jednaka šansa za sve“.<

Iako nije bila raspoložena previše da priča o tome, jer nikada svoje humanitarne akcije nije razglašavala na sva zvona, Seka je kratko prokomentarisala “Ne može da Vas ne gane osmeh na licu ove dece. Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice sam dobila svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu. Najveća je nagrada usrećiti nekog i niko od nas to ne bi trebao zaboraviti. Trebali bi to da radimo češće i da se ne vežemo samo za praznike. Svako od nas, na bilo koji način, može biti human.”

I zaista bi bilo lepo kada bi se mnoge javne ličnosti ugledale na nju. Bilo bi lepo da niko od nas ne zaboravi da naše malo, nekome znači mnogo. Činiti dobre stvari, čine i tebe srećnim.
Kako je bilo na dodeli paketića i koliko je Seka obradovala ovu dečicu, najbolje govore fotografije:


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Anna

    29. 12. 2014. at 20:04

    Sad ce sad neko dokon po defaultu napisati “bitno da se slikala i izreklamirala pred album” odmah da kazem da su roditelji ove dece prvi hteli da se slikaju s njom. I vi biste da neko pomogne vasem detetu i da mu ono sto vi mozda nikad necete. A sve i da je reklama, pozitivna je jer je nekom pomogla! #sikter #shutthefuckup

  2. Born To Die

    30. 12. 2014. at 01:07

    Svaka cast!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top