Connect with us

Seka Aleksić osula paljbu po majkama: Ne verujem kako su neke umislile

Video

Seka Aleksić osula paljbu po majkama: Ne verujem kako su neke umislile

Seka avakodnevno trenira (foto: Instagram.com/seka_aleksic)

Seka avakodnevno trenira (foto: Instagram.com/seka_aleksic)

Seka Aleksić oduševila je sve svoje obožavaoce sjajnom figurom samo nekoliko meseci nakon rođenja sina Jakova. Pevačica je nedavno počela intenzivno da trenira i svakodnevno objavljuje snimke i fotografije iz teretane.

Međutim, Aleksićevoj je posebno zasmetao stav nekih mladih majki da se nakon porođaja ne sme trenirati i zdravo se hraniti, te je putem Instagrama poslala poruku ohrabrenja i savet kako je trening veoma bitan, podjednako i za majku i za bebu.

“Ne verujem koliko su neke mame “umislile” da se ne sme trenirati posle porođaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle 2 meseca od porođaja lagano krene sa treninzima! Hoću da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatiš pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspoložene i srećne!”

🏋🏻‍♀️Kad mužić daje podršku nema ništa lepše! 👨🏻❤👩🏽 10×40 Ne verujem koliko su neke mame “umislile” da se ne sme trenirati posle porodjaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle 2 meseca od porodjaja lagano krene sa treninzima! Hocu da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatis pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspolozene i srecne! A bicete ako ste zadovolje sobom. Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nesto najbolje i najzdravije sto cete sebi priustiti?! Najlakse je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dodjite bre da treniramo, da vidite sta je pozitiva atmosfera oko vas i kako uz dobro drustvo sve mozete! Manite se gluposti i pitanja “zar se sme trenirati posle porodjaja” … “da li smes jesti proteine” itd… gluposti!

A video posted by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Pevačica je još i dodala: “Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nešto najbolje i najzdravije što ćete sebi priuštiti?! Najlakše je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dođite, bre, da treniramo, da vidite šta je pozitivna atmosfera oko vas i kako uz dobro društvo sve možete! Manite se gluposti i pitanja “zar se sme trenirati posle porođaja” … “da li smeš jesti proteine”, napisala je Seka.

Nakon porođaja Seka je napravila pauzu u karijeri, ali je najavila skorašnji povratak na scenu i novi album u aprilu.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. Sammy

  08/02/2017 at 8:40 pm

  Drago nam je da je konačno pronašla muškarca u sebi <3 sad moze da tezi ka tom cilju

 2. Emotivno Labilna

  08/02/2017 at 9:47 pm

  Drago mi je sto je Seka postala mama,ali ljudi smorili ste i vi sto pisete a i ona! Ko da je samo ona rodila dete,kao da je samo ona majka.. Hajte malo pisete o nekim drugim ljudima koji su obrazovani koji su neko i nesto na javnoj sceni,hajte malo pisite o ljudima i deci kojima je potreba pomoc,da se pomogne. A ne svaki dan Seka,Ceca,Jeca ovaj onaj,aman vise! -.-

 3. Najs

  09/02/2017 at 12:43 am

  Ona na svom profilu moze da objavljuje sta hoce, a ja se u potpunosti slazem sa napisanim, trening ne donosi nista lose, samo korist,najlakse je pisati svasta i osudjivati iza tipkovnice

 4. Blahblah

  09/02/2017 at 1:26 am

  I tako Seka Aleksic dobila novu profesiju PORODILJA. Nista vise od toga.

 5. Mimi

  09/02/2017 at 3:46 pm

  Jedna dosadna i naporna zena koja je uvek imala preko sto kg

 6. skandalka

  09/02/2017 at 6:48 pm

  Zena je nartikulisana i u svakom obracanje se vidi nervoza, zena vristi pisuci te gluposti. Ljude stavlja na block iako dobija korisne i dobro namerne savete. Bila masna i ostace masna do kraja zivota.

 7. Kaca

  18/02/2017 at 4:35 pm

  Lako je pametovati ako ne doji. Ako doji, nije ni malo pametno trenirati zbog svih toksina koji se stvaraju u mleku. Dojilje ne smeju da treniraju i tacka…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top