Prati nas

Seka Aleksić otvara kliniku za vantelesnu oplodnju

Život

Seka Aleksić otvara kliniku za vantelesnu oplodnju

Seka Aleksić nije krila da je dugotrajnim procesom vantelesne oplodnje dobila sina Jakova sa suprugom Veljkom Piljikićem, a sada je ponovo u tom procesu ne bi li se ostvarila kao majka i drugi put.

No, pevačica je rešila da pomogne i drugim ženama koje imaju problem da dobiju dete, te će u narednom periodu sa suprugom i prijateljem otvoriti kliniku za vantelesnu oplodnju.

Kako piše Story, boraveći u klinikama, silom prilika, Seka se zbližila s medicinskim radnicima koji vode čitav proces. Naučila je brojne detalje vezane za tu proceduru, pa ju je to motivisalo da i sama otvori kliniku.

“Javljalo mi se dosta mladih devojaka. Osećam neku odgovornost da objasnim, posebno mladim ženama, jer sam stekla utisak da je to tabu tema kod nas. To nije ništa što čovek treba da krije. Moje iskustvo je fenomenalno. Najbitnija je vera, od vere potiče sve. Kada nemate veru, onda je sve uzalud. Ja sam uz svog supruga u pravo vreme shvatila šta znači verovati i tada se sve promenilo,” ispričala je ona u jednom intervjuu.

1 komentar

1 komentar

  1. Drgana Dada

    25. 12. 2017. at 15:48

    Seko molim te za savet kako da se ostvarim kao majka i da li su skupe pripreme za to,zivimo u srbiji i nemamo uslova za nesto previse sem za skroman zivot. Unapred hvala ❤❤❤

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

    Feed has no items.

Popularno

To Top