Prati nas

Seka Aleksić prijavila rođake zbog iznude novca!

Šokantno

Seka Aleksić prijavila rođake zbog iznude novca!

Seka sa mamom

Seka sa mamom

Seka Aleskić i njena majka Ibrima već nedeljama dobijaju preteće poruke od rodbine iz Bosne, koji pokušavaju da im iznude novac!

Prema rečima sagovornika dnevnog lista Kurir, oni su protekle nedelje uputili niz pretećih poruka Sekinoj majci, koja je to skrivala od svoje ćerke.

 

“Pevačica je u potpunom šoku i pokušava da reši situaciju. Oni već mesecima uznemiravaju njenu majku, zovu je, pete i šalju neprijatne poruje u kojima pišu da ako ne daju novac, pevačica i njen brat Nedžad neće smeti da kroče u Sarajevo. Pored pretnji, poruke su pune uvrede, kao ii brojnih psovki na verskoj osnovi”, kaže izvor.

“Seka je toj rodbini više puta slala novac, ali pošto su oni videli da pevačica dosta zarađuje njihovi prohtevi su bili sve veći. Pevačicina majka je dugo skrivala od nje istinu, ali joj je nedavno priznala kao i da je dosta para koje je dobil od nje, slala svojoj rodbini samo da bi ih smirila. Kap je prelila čašu kada su pre nekoliko dana zapretili da će zvati televiziju da se žale kako Seka navodno ne brine o njima”, rekao je blizak pevačici i dodaje da je ceo slučaj prijavljen policiji.

Seka je ceo slučaj prijavila policiji i nada se da će se problem razrešiti uskoro.

Tracara.com/Kurir

 


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Tanja

  04/05/2014 at 1:52 pm

  Ahahahahaha, ovo je smeeesnoo. :D

 2. Neda

  04/05/2014 at 3:09 pm

  Strasno sta bi sve ljudi uradili zbog novca!I neka,ako ih je prijavila.

 3. nina

  04/05/2014 at 4:18 pm

  nije dužna da pomaže ni njezinu mater nisu pomagali .

 4. Milica

  04/05/2014 at 7:05 pm

  @Tanja tebi je ovo presmijesno?Od sveg srca ti zelim da se nadjes u istoj,ili jos goroj situaciji

 5. Lepi

  04/05/2014 at 7:39 pm

  Šta su mislili da će cio život da ih drugi izdržava i da žive luksuzno na tuđi račun neka sami zarađuju sebi novac lako je uzimati tuđi novac a još lakše trošiti.Sad će da vide svoje.

 6. Dijasoporac

  06/01/2015 at 7:51 am

  Nije to samo Sekino famelija, tako su i rodbina od dijaspore, samo hoce pare, misle valjda da svugdje novac samo raste na drvo, a sami nece da rade !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top