Connect with us

Seka Aleksić se onesvestila u teretani!Šokantno

Seka Aleksić se onesvestila u teretani!

seka-aleksic

Seka Aleksić vredno radi na novom albumu, a paralelno sa usavršavanjem pesama, rešila je da usavrši svoj izgled. Ipak, ona se u petak onesvestila tokom treninga, usred malaksalosti.

“Seka svaki dan dolazi u teratanu, osim kada ima nastupe. U poslednje vreme se izgladnjuje, a treninzi su joj, što i žargonski rekli, “muški” i ona bukvalno radi sa velikim težinama. U trenutku kada joj je pozlilo trenirala je noge, i čim je sišla sa sprave osetila je vrtoglavicu! Međutim, nije uspela ni da dozove supruga već se srušila. U pomoć su joj pritrčali zaposleni u teretani, kao i Veljko. Seka je ubrzo došla svesti, ali je i dalje bila bleda. Suprug ju je odmah odvezao do jedne privatne klinike koja se nalazi neposredno blizu teratane, gde su obavljeni pregledi i urađeni nalazi krvi i urina. Doktori su potvrdili da se radi o preforsiranosti i da je dobro što Seka nije nigde udarila glavom jer bi moglo imati fatalne posledice. Ona je posle tri sata napustila kliniku i uputila se u svoj dom,” priča izvor lista Naše novine.

Ipak, pevačicina PR služba nije komentarisala ove navode. “Seka Aleksić naporno vežba poslednjih meseci i normalno je da nekad dođe do zamora i vrtoglavice. Ne treba od toga praviti senzacionalizam,” kažu u njenom PR timu.

P.Ž./Tračara
Loading...

10 Comments

10 komentara

 1. Lisa

  3 February 2014 at 7:15 pm

  “Normalno je da nekad dođe do zamora i vrtoglavice”… omg

 2. SSS

  3 February 2014 at 7:24 pm

  Nije normalno da se toliko forsira i izgladnjuje ma kako god izgledala to ne treba da radi :/ ..

 3. Mita

  3 February 2014 at 7:46 pm

  Sa teskim kompleksima se ne ulazi u teretanu. Seko, sestro, na pogresan nacin pristupas ovoj odgovornosti. Obilo ti se o glavu, sada nauci.

 4. Kraljica

  3 February 2014 at 7:58 pm

  Iskreno volim Jelenu Karleusu ali Seki svi pricaju da je debela,sto ne treba nikome da se kaze,ili bilo kako da se uvredi.Seka je sigurno tela tako da kazem ”naglo” da smrsa.

 5. Nina

  3 February 2014 at 8:16 pm

  Valjda je zdravlje najbitnije. Dzabe da neko ne izlazi iz teretane ako se nepravilno hrani ili se, jos gore, izgladnjuje…

 6. jj

  3 February 2014 at 10:03 pm

  nedje mi se i izdvojila gradjom, izgledom, punija je, drugacija je..
  neka njeguje to kod sebe

 7. Lepi

  3 February 2014 at 11:10 pm

  Ocigledno su je iznervirali fanovi JK šaleći se na račun njenih kilograma i oblina pa je rješila da smrša i onda da kaže da vidimo ko je sad debela.

 8. Vampiruša

  3 February 2014 at 11:47 pm

  Trudna…

 9. Mara

  4 February 2014 at 3:07 am

  Daj Boze da je trudna!

 10. Niky

  16 February 2014 at 7:44 am

  Seka je sada prezgodna..Ne bi trebala toliko da se forsira…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top