Connect with us

Seka Aleksić u ulozi Velike Seke!
Vesti

Seka Aleksić u ulozi Velike Seke!

Izbor dvanaest učesnika koji će se boriti za poziciju asistenta popularne pevačice privodi se kraju. Odabrani učesnici živeće u kući, čiju lokaciju organizatori drže u tajnosti, bez kontakta sa spoljašnjim svetom, mobilnih telefona, interneta (osim ako nešto od navedenog bude deo nedeljnog zadatka) – odnosno kao u Velikom Bratu. Da li će se učesnici ovog rijalitija obraćati Velikoj Sestri u ispovedaonici ili boriti za nedeljni budžet – videćemo u narednim epizodama rijalitija.

Inače, takmičari će boraviti u prostoru od 250 kvadrata koji poseduje sve što im je potrebno: prostranu dnevnu sobu, zajedničku spavaću sobu, kuhinju i kupatilo, a od dodatne opreme na raspolaganju će im biti teretana i stoni fudbal.

“Asistent će morati da bude druga Seka Aleksić. Treba da bude maksimalno snalažljiv, profesionalan, a pol nije bitan. Važno je samo da može da ispuni sve moje zahteve i da mi bude na raspolaganju 24 sata dnevno. Između ostalog, ovaj šou sam pokrenula i zato što me mediji ne predstavljaju u pravom svetlu.” – kaže Seka Aleksić.

Ako smo dobro razumeli, budući asistent srpske Rijane ne treba da ima prijatelje, porodicu, obaveze, kako bi mogao da joj non-stop bude na raspolaganju? Zanima nas šta je Aleksićeva mislila pod tim da je mediji ne predstavljaju u pravom svetlu? Da li to znači da ne treba da lektorišu njene intervjue ili da psovke objavljuju bez cenzure, kako bi se predstavila onakvom kakva jeste?

Šou je na samom početku, ko zna šta još možemo da očekujemo od rijalitija “Moja desna ruka”….

Izvor: Blic.rs, foto: Svet.rs

Loading...
55 Comments

55 komentara

 1. Sekice Kraljiciceee

  20/04/2010 at 4:28 pm

  Seko carice a to sto te ne predstawljasu u prawom swetlu boli te *urac bre ;)))
  A pravi asistent sam JA bre
  Sekooooooooooo majkoooooo!!!!!!!!!!!

 2. Rock-for-life

  20/04/2010 at 4:30 pm

  sel si ti na nekim drogama majke ti….mislim stasno seka moze da bude samo majka nekoj kravi ili svinji..

 3. Rock-for-life

  20/04/2010 at 4:46 pm

  koliko imas godina majke ti da ti meni pricas da sma detence a ti sto volis majku svih majki pocni da slusas jimi hendrixa pink floyde i sve sto slusaju normalni ljudi a ne seku cecu jecu i te…..omfg

 4. Sekice Kraljiciceee

  20/04/2010 at 4:50 pm

  Mentalno sma starija od tebe sigurno AHAHAH ae bre ti twoji sabanski pink i floyde i laza i pera hahaah
  slusaj ti lepu brenu (film hajde da se volimo vrxcina bre) a ti ciberi me ne zanimaju jeca,ceca u <3,lepa lukic vam je bre vek vekova pevacica

 5. VANJA

  23/05/2010 at 5:30 pm

  SEKA NIJE DEBELA.SVI ONI KOJI MISLE DA JE DEBELA NISU JOJ NI DO KOLENA .SEKO TI SI ZA NJI KRALJICA.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top