Prati nas

Seka i Dara se posvađale zbog seksa na sceni!

Hot!

Seka i Dara se posvađale zbog seksa na sceni!

Imaju oprečna mišljenja o naslovima (foto: blic)

Imaju oprečna mišljenja o naslovima (foto: blic)

Seka Aleksić i Dara Bubamara zakačile su se oko seksa na sceni! Aleksićeva je ispričala kako joj je bljutavo kada neko na nastupu simulira seks, te da ona nikada ne bi uradila.

“Simulacija seksa na sceni je nešto što je redovan deo nastupa mnogih kolega, ali mislim da moja publika više uživa u suptilnim scenama, tako da to od mene nećete doživeti. Svi imamo drugačiju percepciju. Možda se nekome dopada upravo ono od čega ja imam grčeve u stomaku i obrnuto. Ipak, treba biti umeren u svemu, pa i u javnim nastupima, naročito ako to gledaju deca. Lično, nikada ne bih simučlirala seks na sceni, to je bljutavno i odvratno. Nekada mi dođe i da povrađam”, rekla je Seka.

POGLEDAJTE: Kako je Dara Bubamara izgledala na početku karijere?

Bubamaru, koja je nedavno simulirala seks na sceni, ne dotiču priče.

“Ma mogu da mi pljunu pod prozor sve te koje me odgovaraju. Boli me dupe za ljubomorne koleginice. Pesma je moderna, koreografija takođe i ne vidim šta je tu strašno, niti ružno. pratim svetske trendove i neću prestati sviđalo se to nekome ili ne. Dosta mi je više lažnog morala”, rekla je pevačica, preneo je Kurir pisanje Stara.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Jana

  16/11/2014 at 8:34 pm

  Pre 3 dana ste ih svadjali, pa pre dva dana Seka bila kod Dare kuci na rodjendanu nekom, a danas su opet u svadji..cekajte..ko je ovde lud?

 2. rebeca

  16/11/2014 at 9:36 pm

  seka je srecom olicenje umerenih, sofisticiranih, erotskih nastupa…

 3. Sashka

  17/11/2014 at 3:00 am

  Ja bi samo predlozila ovoj gopodji Svetlani da pogleda svoj spot Cno i zlatno od pre nekoliko godina pa neko onda prica o tome sta je bljutavo i odvratno. Daleko od toga da branim Daru,samo mnogo gore od njenog nastupa su “Pokondirene tikve” !!!

 4. pifi

  17/11/2014 at 3:29 am

  Svadjale se Zuhra i Radojka. Radojka ne juri drvosecu! hahaha

 5. Nadžak Baba

  19/11/2014 at 4:25 am

  ahaha …idi pifi u ku**ac..padoh s fotelje od smeja :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top