Connect with us

Seka i Karleuša: ponovo “rat” na Fejsbuku

Vesti

Seka i Karleuša: ponovo “rat” na Fejsbuku

I da, one su ponovo tu! Seka Aleksić je jedva dočekala da ironično prokomentariše prelazak Duška Tošića u Crvenu Zvezdu, ali naravno, Jelena Karleuša ne ostaje dužna. Nikad. :)

“Viktorija i Dejvid Bekam doživeli su tužnu sudbinu. Dejvid je potpisao ugovor za Zvezdu, pa će Viktorija, umesto na palatu engleske kraljice Elizabete, morati da gleda na vilu Cece nacionale… Jedino je dobro to što su usluge logopeda u Srbiji mnogo jeftinije nego u Engleskoj pa će Dejvid konačno naučiti da priča”, napisala je Seka na svom FB nalogu, potkačivši i Duškovu govornu manu, što već prelazi granice.

Međutim, iako je iz nepoznatih razloga, ova poruka brzo nestala sa Sekinog statusa, Karleuša je ipak videla i rekla za Kurir:

“Neko gleda na Marakanu, a neko u njivu i kukuruzište, dok ga i odatle ne isteraju i ne zabrane. Svakom se loše lošim vrati. To vidim iz slučaja tužne osobe koja je zabranjena svuda. Nadam se da ćete i vi u Kuriru uskoro prekinuti da objavljujete slike debele domaće životinje sa falš torbama i falš životom. Razumem bes i frustracije onih koje niko neće pa sami sebi kupuju deseti verenički prsten. Nadam se samo da će nekoliko miliona Delija biti popustljivo prema pokondirenoj tikvi kao što sam ja”.

Uh… da li je moguće da im je potreban publicitet stečen na ovaj način?

Izvor: Kurir

Loading...

102 Comments

102 komentara

  1. dulce maria

    27/07/2010 at 2:01 pm

    ha ha ha jadna seka kupuje fals torbe

  2. Irena

    02/08/2010 at 2:26 pm

    Jao, ove dve rugobe umesto sto se prozivaju, bolje bi im bilo da se pod ruke uhvate i zajedno nestanu sa nasih malih ekrana.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top