Connect with us

Seka napunila Arenu!
Vesti

Seka napunila Arenu!

Prvom beogradskom solističkom koncertu Seke Aleksić koji je sinoć održan u Beogradskoj areni, prisustvovalo je više od 15.000 ljudi!

Kao što je i obećala, Seka je puna tri sata pevala uživo. Koncert je započela pesmom “Poslednji let”, nakon koje su se nizali njeni mnogobrojni hitovi. Pevačica nije izvela nikakve plesačke vratolomije, za razliku od njenih fanova, koji su, odeveni u roze majice sa njenim likom, tokom koncerta izvodili vrlo uvežbane koreografije.

Pevačica se presvlačila čak 15 puta, menjajući  kompletan stajling za nešto više od 30 sekundi! Bela jakna, na kojoj su bila ispisana  imena desetine njenih fanova, izazvala je najveću pažnju. Najemotivniji deo kocerta usledio je tokom pesme “Rođena s vukovima”. Fotografija Seke kao devojčice u naručju njene majke, kao stihovi koje joj je posvetila, pojavili su se na LCD monitorima.

“Majko, tvoj dah me je grlio i kada sam bila miljama daleko i kada sam započinjala i završavala svaku svoju borbu, rađala svaku svoju nadu, ranjena gušila tugu, srećna se smejala iz sveg glasa. Bez tebe, bez tvog srca koje zna samo za ljubav, a ne zna za granice, nikada ne bih osetila nebo na svojim dlanovima. Zajedno u svemu i bez ičega, i svime što želimo delile smo i delićemo sve što život nosi: neka se čuje do zvezda – hvala ti”.

Sekini gosti na koncertu bili su Dado Polumenta i Boban Rajović, a prateće vokale pevali su joj polaznici škole Ivane Selakov.

U nastavku teksta pogledajte još fotografija sa ovog koncerta.

Faris Yuma

foto: Tračara, FB profil Seke Aleksić

Loading...
156 Comments

156 komentara

 1. :D

  30/10/2010 at 1:53 pm

  Macko moj potpis na tvoj komentar!

 2. CECIN FAN

  30/10/2010 at 2:56 pm

  JK JE POKAZALA KO JE PRAVA ZVIJEZDA 15.MAJA I DOVELA JE SVET U BG,HTELI MI TO PRIZNATI ILI NE.OSTALI KONCERTI SU SVI U ISTI KOS…JK JE POKAZALA KO JE DIVA!!! TAKO DA JE SUVISNO KOMENTARISATI.

 3. :D

  30/10/2010 at 3:17 pm

  Ako je svet onih mizernih 8000 ljudi onda svaka cast! Seka je poklopila ovim koncertom! POKLOPILA!

 4. Ja i smo JA

  30/10/2010 at 6:13 pm

  http://www.youtube.com/watch?v=_ymj56XyycU
  Gledaj i uzivaj!!! sTO ME NASMIJA,Seka poklopila Jecu,ahhahaha,nedao Bog,smrvila bi je onolika-zbog toga nije smijela ni zaplesati na bini…puklo bi sev do posljednje dascice..hahaha…JK DIVA,ostale su pjevacice!!!

 5. :D

  30/10/2010 at 9:36 pm

  Jelena moze da sanja o punoj areni, nikada nece postici sto je Seka… ;)

 6. Kijamet

  31/10/2010 at 8:47 pm

  “A sto se tice JK, nije mi jasno kako bilo ko moze da je stavi u isti rang sa Cecom i Sekom..Pa one su za nu institucije, one su pre svega pevacice a ne cirkusanti…Ni ta saka jada sto joj je bila na koncertu ne bi dosla, da nije najavljivala uzletanje, sletanje, i ostali nazovi show prograqm…Tamo niko nije dosao zbog njenog glasa i pesama, vec da vidi cirkus…”

  Brawo “JA” sve si rekao/la… sve potpisujem i slažem se do kraja.. svaka čast za komentar :)))))

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top