Prati nas

Seks, guza i Barack Obama!

Video

Seks, guza i Barack Obama!

 

Stefan Cvijovic Cvija i MC Janko su definitivno odlučili da naprave pravu pometnju na domaćoj muzičkoj sceni te su bez ikakvog straha snimili spot prepun eksplicitnih scena i golotinje za pesmu krajnje provokativnog i direktnog naziva Seksi dupe.

U prilog tome koliko su reperi drčni i odvažni govori i to da se u istoj rečenici pored reči “seks” i “dupe” spominje i američki predsednik Barack Obama.

“Svuda u inostranstvu su ovakvi spotovio uobičajeni,a zgodne žene i njihova pozadina samo doprinose vizuelnom užitku. Smatram da nismo prešli granicu pristojnosti i da je spot za numeru “Seksi dupe” po tematici veoma sličan spotovima za najveće svetske hitove, poput onih što rade Snup Dog, Fifti Cent i drugi. Njih niko ne cenzuriše, već se gledaju sa zadovoljstvom što će, smatram, biti slučaj i sa našom pesmom,” rekao je mladi reper.

Pogledajte spot za koji se spekuliše da vredi 20 000 dolara!

Redakcija Tracara.com3 komentara

3 Comments

 1. skandalka

  27/04/2014 at 10:41 pm

  Ovi seljaci sebe uporedjuju sa Snup Dogom, Fifti Centom??? Upucajte se ‘odma!

 2. ketchup

  27/04/2014 at 10:49 pm

  i tako je propala muzika u srbiji…RIP. tuga brate.

 3. Hanah

  27/04/2014 at 11:10 pm

  20 000 Kazete? Sto nisu onda ovoj igracici kupili normalne helanke a ne ove unistene, bolje u gacama da je igrala, gacama bar od 1500 din. I mislim da istrosena dupeta ne kostaju ko Emirati…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top