Connect with us

Selakov: Nemam ništa protiv da mi je dečko sponzoruša
Vesti

Selakov: Nemam ništa protiv da mi je dečko sponzoruša

Ivanu zateklo prvo pitanje slušalaca radija ‘Pingvin’

 

Ivana Selakov, koja se vredno sprema za Radijski festival, na kome će predstaviti novu pesmu Bolujem godinama, gostujući u Jutarnjem programu kod Duleta i Marije na Radio Pingvinu odgovarala je na pitanja slušalaca i to sve bez cenzure.

Ivana nije mogla ni da sanja da će je već prvo pitanje ostaviti u čudu, ali se brzo iskontrolisala i dala odgovor i to sa kiselim osmehom na licu. Pitanje koje je prvo stiglo bila je provokacija na račun njenog dečka Peđe, koji joj je inače i menadžer.

Na pitanje: “Da li ti smeta što tvog dečka zovu muškom sponzorušom, s obzirom da je non stop sa tobom i bavi se tvojom karijerom?”, Ivana je odgovorila “Sviđa mi se ako je tako i nemam ništa protiv toga da bude muška sponzoruša”.

Ivana nije propustila priliku da prokomentariše i novu pesmu za koju kaže da baš po njenoj meri i da baš ovakve pesme ona voli da peva i da je to ona.

“Pesme koje sam do sada snimila su bile eksperiment koji se pokazao kao uspešan, ali ova pesma je nešto što ja zapravo volim. Po reakcijama publike koja je čula pesmu Bolujem godinama čujem da su žene potpuno odlepile za ovom pesmom, pogotovo na tekst. Ovu pesmu će pre svega voleti žene”, smatra Ivana.

Redakcija Tracara.com

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Nisam ja...

  07/09/2013 at 12:39 pm

  Ako Ivana nema ništa protiv, još manje imam ja. :)Znati da je neko sa tobom zbog novca, i uprkos tome biti sa njim… Divno.

 2. JA KOMENTARIŠEM!!!!!!!

  07/09/2013 at 4:52 pm

  A šta od tebe može dečko da dobije..Ima 2 i po dobre pjesme i odma je bogata i najpopularnija..Te pjesme su joj još iz praistorijee..

 3. Jelena :)

  09/09/2013 at 11:41 pm

  Pesma je smor.
  Mozda joj decko ima veliki.. a za to vredi i platiti HAHAHAHA

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top