Prati nas

Selena Gomez i David Henrie – Da li je na pomolu nova romansa?

Extra

Selena Gomez i David Henrie – Da li je na pomolu nova romansa?

Henri je izveo Selenu na romantičnu večeru i poklonio joj buket ruža (foto: AKM-GSI)

Henri je izveo Selenu na romantičnu večeru i poklonio joj buket ruža (foto: AKM-GSI)

Paparazzi su glumicu i pevačicu Selenu Gomez u subotu fotografisali ispred restorana Il Cielo u kom je večerala sa glumcem Davidom Henriem.

Mlada glumica i pevačica Selena Gomez provela je prijatno veče u društvu svog bivšeg kolege iz serije Wizards of Waverly Place, glumca Davida Henria, ali su nas izbor restorana i poklon koji je dobila od Davida naveli da se zapitamo – da li je on Selenin novi dečko?

Iako ne možemo sa sigurnošću dati potvrdan odgovor na ovo pitanje, jedna stvar je izvesna – David  je pravi džentlmen! Naime, Selena i Henrie “uhvaćeni” su u subotu dok su izlazili iz restorana Il Cielo na Beverly Hillsu, koji je poznat kao jedan od najromantičnijih restorana u Los Anđelesu.

Nije samo izbor restorana izazvao nagađanja da li su ove bivše Disney zvezde u vezi – Selena je u ruci nosila kesu u kojoj su se nalazile bele i crvene ruže, a na licu joj je blistao osmeh!

Iskreno se nadamo je Selena napokon prebolela svog problematičnog bivšeg dečka, pevača Justina Biebera, i nastavila dalje.6 komentara

6 Comments

 1. Belieber do groba !!!!

  17/11/2014 at 8:35 pm

  Ona je prije izjavila da joj je on kao brat tako da nadam se da nema ništa od toga. Ma ona i Justin su prekidali 100 puta i još će toliko. On sada uopšte nije problematičan, ako je on problematičan onda se cijela Srbija sastoji iz bandita. Danas su takvi mladi, to je normalno.

 2. lalalalal

  17/11/2014 at 9:04 pm

  Majko sveta, pa djevojka se ne smije pojaviti u javnosti sa osobom muskog pola da mediji ne pocnu odmah da je sa tim u vezi, njih dvoje su prosli zajedno citavo tinejdzersko doba i bukvalno su kao brat i sestra, pisete gluposti

 3. bbb

  17/11/2014 at 9:54 pm

  Ja mislim da su ona i Bieber prelep par, David i ona su kao brat i sestra stvarno :)

 4. Directioner

  17/11/2014 at 11:10 pm

  Selena u novoj pesmi peva kako ne može bez Justina ali da joj on pravi probleme.I znam da ona ne može bez njega,samo treba malo da razmisli o svemu da bi ustvri shvatila šta želi

 5. Ja sam TOP

  18/11/2014 at 1:23 pm

  Pa ako se za ovih osam godina kolko se znaju nisu sumuvali nece ni sad.

 6. Nicki Minaj's Biggest Barb

  18/11/2014 at 1:28 pm

  Ja mislim da je ovo samo prijateljski,jer u The Heart Wants What It Wants pjeva o Justinu,o tome kako zna da nije za nju i da treba da ga ostavi ali ne može,jer srce želi šta želi. Plus ona je jednom rekla da joj je najčudniji san ikad bio upravo ona na sastanku sa Davidom Henriem. Ali,oboje su prelijepi i meni su sladak par,pogotovo u zadnjim epizodama Wizards of Waverly Place,i bolje bi mi bilo 100 puta da je s njim pa da bude napokon srećna nego da je taj Justin brine i uništava.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top