Prati nas

Selena Gomez u ulozi dizajnerke!

Moda

Selena Gomez u ulozi dizajnerke!

Selena voli modu!

 

Los Anđeles probudio se danas uz jarko zelene postere i banere razapete po čitavom gradu. Glumica, pevačica i dizajnerka Selena Gomez i grupa tinejdžera proslavili su njeno novo partnerstvo sa brendom Adidas NEO.

Zanimljive ludorije razigrano su saopštavale da je tinejdžerski lifestyle brend, Adidas NEO, dodelio Seleni Gomez ulogu nove svetske ikone stila i gostujuće dizajnerke kroz trogodišnje partnerstvo, do kraja 2015. godine.

Selena će, počevši od kolekcije jesen/zima 2013, dizajnirati i učestvovati u razvoju novih kolekcija. Ona će biti zaštitno lice svih sezonskih kolekcija i pojavljivaće se u medijima, kao i u reklamnim kampanjama, od februara naredne godine. Selena će izabrati svoje omiljene komade garderobe i na taj način će sa svojim fanovima deliti svoj lični stil.

,,Srećna sam zbog ovog partnersta jer NEO zaista brine o stilu, a ujedno se i zabavlja sa modom, tako da mi omogućava da budem svoja. To je nešto što mi je oduvek bilo veoma bitno, kao i mojim fanovima, da znaju da mogu da nađu svoj izraz dok nose odeću koju žele, a koja im je i udobna”, ushićeno je rekla Selena.

Fanovi mogu da vide kako Selena luduje na ulicama Los Anđelesa na ovoj stranici na Facebooku, gde imaju i priliku da se takmiče u kvizu i ukoliko pobede dobijaju mogućnost da upoznaju Selenu u okviru NEO modnog događaja, koji će biti održan u februaru naredne godine u Njujorku. Na fejsbuk, fanovi će dobiti priliku da odgovore na pitanja na temu filma o Seleninom ludovanju i tako osvoje plaćen put za dve osobe, u Njujork, gde će upoznati Selenu.

Gostujuća dizajnerka u Adidasu u naredne tri godine

Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. :)

  21/11/2012 at 2:12 pm

  Lepe su patike! Hocu ja takvee :D

 2. Jennifer

  21/11/2012 at 2:26 pm

  SELENA+MODA= ???

 3. Robert

  21/11/2012 at 3:51 pm

  :D slatka je :)

 4. maca

  07/12/2012 at 12:09 pm

  ma zelin joj sricu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top