Connect with us

Folkerka u borbi za starateljstvo nad sinom
Šokantno

Folkerka u borbi za starateljstvo nad sinom

Selma sa sinom (foto: Facebook)

Selma sa sinom (foto: Facebook)

Selma Bajrami proživljava najteže trenutke u životu: njen suprug Mujo Musić, od kog se razvodi, želi da joj oduzme dvoipogodišnjeg sina Darisa.

Prema pisanju Kurira, on je pokrenuo tužbu u Beču gde traži da starateljstvo nad detetom pripadne njemu. Folkerka je pre šest meseci podnela zahtev za razvod braka i kaže da će se za sina boriti do kraja.

“Zaista ne znam koji je cilj mog muža jer sam oduvek htela da imamo normalnu komunikaciju, ali očito da je to s njim nemoguće. U svemu ovome što me je snašlo, naš sin je najbitniji, a ne mi. Zašto on to sve radi, moraćete da pitate njega jer ni meni nije jasno. Nismo u dobrim odnosima jer on to tako želi, a ne ja. Dete viđa samo onda kada mu ja pošaljem poruku da dođe po njega jer se ne javlja na telefon kada ga zovem. Sve je to na moju inicijativu, nikad on ne traži prvi da ga vidi. Jedino što želim je da moj bivši muž bude više prisutan u životu našeg sina i nikad mu ne bih branila da ga viđa,” priča Selma i napominje da je dobra majka.

Pre nekoliko meseci govorilo se da Selmu suprug tuče, ali ona nije želela to da komentariše.

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. MyKindOflove

  10/01/2015 at 8:19 pm

  Jako slatka beba :) Nadam se da ce zavrsiti u pravim rukama, a to je Selma po ovome sto pise

 2. tračar

  10/01/2015 at 8:41 pm

  Kako je mali sladak :)

 3. Naninanaj

  12/01/2015 at 3:33 am

  Jadno sta poznati rade sa svojom decom. Napravi ga rodi pa se sutiraj s njime. A socijalne sluzbe su nam nikakve. Ludim roditeljima bi trebalo da socijalna uzme dete dok se ne dogovore, da dete ne pati rascepljeno izmedju ljudi od kojih je nastalo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top