Connect with us

Selma Hajek dojila tuđe dete

Vesti

Selma Hajek dojila tuđe dete

Selma Hajek je uvek bila jedna od onih koja se ne stidi da koristi svoju popularnost da bi nekome pomogla. Međutim, u oktobru je posetila Siera Leone, državu u zapadnoj Africi, u humanitarne svrhe i prilično je iznenadila sve prisutne time što je uzela bebu staru nedelju dana čija majka nije imala dovoljno mleka u svojim grudima, i podojila ga ona sama.

Na slikama ispod možete da vidite kako je to izgledalo, a sama Selma je na to ponosno izjavila: “Bilo je neverovatno! Bila sam u mogućnosti da podojim sve bolesne i gladne bebe.”

Kad su je pitali da li bi njena jednogodišnja ćerka Valentina bila ljubomorna kad bi znala da joj je majka podojila tuđe dete, Selma je rekla: “Zapravo mislim da bi moja ćerka bila jako ponosna što je u situaciji da deli svoje mleko. Kad poraste, trudiću se da postane darežljiva i brižljiva osoba. To je nešto što kao majka najviše mogu da joj učinim.”

Mnogi je optužuju da je preterala jer je isuviše intimno prišla tom detetu, da to nije fer prema njegovoj majci niti prema njenoj ćerki. Šta vi mislite o ovome? Hm, osetljivo pitanje…


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
8 Comments

8 komentara

 1. Tasha

  13/02/2009 at 10:26 am

  E pa ovako.Ja dojim svoju bebu i uzivam u tome.Da sam u situaciji da pored mene stoji dete koje je gladno uvek bih mu ponudila da sisa.Da li je po vama bolje da dete gladuje ili da mu pomognete i ponudite hranu?Ona je dete nahranila svojim mlekom i ja ne vidim nista lose u tome.Pomoci gladnom detetu na taj nacin je toliko humana stvar.Svaka joj cast!!!Majka deteta se nije pobunila sto znaci da joj to verovatno nije smetalo.Kada bi moje dete bilo gladno a da ja nisam u situaciji da ga podojim nikada ne bih imala nista protiv da to uradi druga zena.Ona je ucina veliku uslugu a oni koji je optuzuju mogu samo da joj zavide na takvoj dobrodusnosti.

 2. jelena

  13/02/2009 at 11:27 am

  Dete je bilo gladno jer majka nije imala dovoljno mleka tako da ne vidim nikakav problem.A Selmi SELMI SVAKA CAST!!!!!TAKO SE PONASAJU ZVEZDE I DOBRE OSOBE,POMAZU NEKOME A NE GOVORE PO CELI DAN O KRPICAMA I TOME SLICNO…JOS JEDNOM SVAKA CAST!!!!

 3. eji

  13/02/2009 at 11:38 am

  Tako treba!Moja majka je,kada je mene rodila, u porodilistu hranila i drugu decu.To je i kod nas bilo normalno.Ne znam kako je sada…
  Selma,svaka cast!

 4. Pingback: Selma Hajek se udala za francuskog milijardera!

 5. aleksandra

  21/02/2009 at 10:02 pm

  svaka joj cast,to je pravi gesy

 6. Troll

  07/03/2009 at 7:02 pm

  Boží kozy

 7. Ativan no rx

  29/10/2009 at 5:49 am

  citing foundation leaves sources tedious granularity ellis fvii prakruti surveys flows

 8. Tram no rx

  29/10/2009 at 8:32 pm

  layer sleep breakdown laizhong exhausting rhode solomon fowlers persistent meows screening

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara