Prati nas

Severina: Mama mi je modni uzor

Moda

Severina: Mama mi je modni uzor

Severina otkrila ko joj je modni uzor i zašto ne skida krunu s glave

 

Hrvatska pevačica Severina Vučković dobitnica je nagrade Celebrity stil na ceremoniji Elle style, koju organizuje redakcija tamošnjeg izdanja ovog licenciranog mesečnika.

U intervjuu za Večernji.hr, Seve kaže da joj je mama modni uzor, a da joj je baka bila ikona duhovitosti.

“Moja mama je moj modni uzor. Prava je džepna Venera, bila je jako slatka. Kada gledam njene fotografije, uživam, odevala se skromno, u skladu sa svojim primanjima, ali vrlo skladno. Za babu baš i ne mogu to reći jer uvek sam je viđala u crnom, s maramom ili s pletenicom na glavi. Ali ona je bila strašno duhovita, baba mi je ikona duhovitosti”, rekla je Seve za izvor.

Balkanska diva otkrila je i da je u svojim prvim spotovima nosila maminu garderobu.

“U svojim prvim spotovima kao 20-godišnjakinja nosila sam njene kombinezone i košulje. Majka me zvala da mi kaže da je nesrećna jer nemam šta da obučem, a meni je to bilo sve strašno šik. Primera radi, u spotu Kad si sam nosim njenu košulju.”

Povodom krune koju nije skidala nekoliko nedelja, Severina je izjavila: “Moja kruna apsolutno je u čast krštenja malog britanskog princa Georga!”

Redakcija Tracara.com8 komentara

8 Comments

 1. ljuta papricica

  04/11/2013 at 2:39 pm

  Balkanska diva!? Ma dajte molim vas…

 2. Jovan

  04/11/2013 at 2:51 pm

  Ima super pesme, ali gde ce mozak, ako neka hrvatska(balkanska) pevaljka stavi krunu u cast engleskog princa?? ok…

 3. POKER

  04/11/2013 at 2:55 pm

  A ja mislela tvoja kruna u slavu ljubavi o kojoj pevas .Jer kruna na HUREMINOJ GLAVI JE OLICENJE LJUBAVI KOJU SAMO MOZE DA PRUZI PRAVI MUSKARAC.I zato bih apelovala da se vise ne skrnavi brak tako sto je tzv.demokratija dala mogucnost da se brak posmatra iz svakog ugla.Brak je zajednica koja je stvorena radi funkcionisanja dva bica i to je jedini ugao .U TOJ ZAJEDNICI NA KOJU SE ODLUCUJU LJUDI KOJI SVOJ ZIVOT VIDE PORED VOLJENOG BICA MORA PORED LJUBAVI DA POSTOJI I UZAJAMNA TOLERANCIJA I NARAVNO REC KOJA SE DA .MOZDA ZVUCI ISUVISE KONZERVATIVNO ALI BEZ TAKVIH NACELA BRAK SMO TOLIKO SROZALI TAKO DA U OCIMA MLADIH PREDSTAVLJA PREVAZIDJENU ZAJEDNICU STO JE LOSE I ZA POJEDINCA I DRUSTVO .JER POJEDINAC POSTAJE NEZAINTERESOVAN ,SEBICAN ODAJE SE POROCIMA KOJI MU DAJU LAZNU SLIKU ZIVOTA I UVLACI GA U ZACARANI KRUG BESMISLA.ODRICANJE OD ZIVOTINSKIH NAGONA I POTENCIRANJE NA ODNOSU ZAJEDNISTVA JE JEDINA PERSPEKTIVA ZIVIH BICA KOJI SU DOSLJI NA SVET.SVAKI VID EDUKACIJE ,MISLIM DA JE NEOPHODAN.I zato zelim da vidim sto vise kruna na glavama devojaka jer ce to znaciti da nismo zaboravili skroz put kojima su isli mudriji.

 4. trala lala la

  04/11/2013 at 2:11 pm

  POKER, ajd malo buc, buc u hladnu vodu, jbt tacno nisi normalna :)

 5. Just me :-)

  04/11/2013 at 2:27 pm

  Ne skida krunu u čast krštenja malenog princa?! WTF? :O

 6. and

  04/11/2013 at 5:42 pm

  hahaha…koju glupost ce da odvali naredni put?

 7. vani

  05/11/2013 at 7:04 am

  Mani se ti Seve krune i kraljevstva znamo mi svi sta tebi najbolje ide ps.ne mislim na pjevanje

 8. Mladen

  13/11/2013 at 7:24 pm

  Severina kako na slovenskum 24 sata vidio da želiš da dobiješ curico?Jeli istina?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top