Connect with us

Severina na naslovnici ‘Lepote i zdravlja’ u 6 država regiona!
Foto

Severina na naslovnici ‘Lepote i zdravlja’ u 6 država regiona!

Prvi put nakon 20 godina, jedna ličnost će se pojaviti na naslovnim stranama istog magazina u svih 6 država bivše Jugoslavije. Reč je o magazinu Lepota i zdravlje, i o jednoj od najaktuelnijih muzičkih zvezda u regionu, Severini Vučković.

“Nekoliko meseci čekali smo i ugovarali ovaj važan događaj. Fotografisanje za naslovnu stranu i intervju sa Severinom! Važan, ne samo zbog toga što je Severina velika, možda najveća zvezda eks-YU prostora podjednako popularna u svim republikama, već i zato što će ona krasiti naslovne stranice magazina Lepota i zdravlje u celom regionu, u svih šest eks-YU država. Izračunali smo – uradili smo ovo za naših 1.192.000 čitateljki koliki je ukupni rejting svih 6 izdanja magazina”, kaže Lidija Ćulibrk, glavna urednica srpskog izdanja.

“Uprkos problemima i kontroverzama iz Severininog privatnog života koje su upravo tih dana isplivale na svetlost dana i stranice tabloida, nas je zanimala njena karijera, planovi, iskustvo materinstva, razmišljanja o partnerstvu, male ženske beauty i fashion tajnama. Ne ono što je u životu ostavila iza sebe! U saradnji sa Severininom ekipom napravili smo sjajne fotografije i blistavu naslovnicu, ćaskali s pop divom i uverili se da je uprkos svemu ženstvenija i šarmantnija nego ikada. Naše čitateljke u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori će sasvim sigurno uživati u novom broju Lepote i zdravlja!”

U to ne sumnjamo. Zavirite i kako je bilo na samom snimanju…

Tracara.com

 

Loading...
11 Comments

11 komentara

 1. Tuturutu

  17/10/2012 at 12:28 pm

  Svaka joj čast. Dok bi neku drugu netalentovanu, relativno zgodnu ribu koja je izbacila kucni video (sa beše oženjenim likom) pljuvali i okarakterisali kao ološ i laku ribu, od Sevke napraviše ikonu. I to u svih 6 republika. Ista stvar sa Cecom. Hodajući neukus sa kriminalnom prosloscu => srpska majka.

 2. aaa

  17/10/2012 at 1:19 pm

  stvarno vise smorise sa ovom severinom….napravise od nje prelepu zenu i savrsenu u svakom smislu….

 3. Tina

  17/10/2012 at 1:27 pm

  Svaka cast za popularnost, ali pornicarka ostaje pornicarka. Zdrava jeste i neka je bog pozivi al sto se lepote tice, za nju je to vec prolazna stvar.

 4. Tina

  17/10/2012 at 1:28 pm

  P.S. Tuturutu svaka cast za komentar!

 5. maja

  17/10/2012 at 3:06 pm

  E ZNACI SVAKA CAST NA PRVOM KOMENTARU…ZNACI SVAKA TI CAST!!!! Istina potpuna…kod nas sve sto valja se napada,i omalovazava a divi se pornicarkama i mafijasicama,zato i jesmo gdje jesmo…

 6. DBoss

  17/10/2012 at 6:15 pm

  Taman kad se udala,rodila dete,pomislih ipak ce od nje biti nesto, a ona se razilazi sa dojucerasnjom ljubavi svog zivota…Tolika ljubav,sreca,savrsenstvo,i sad je sve to prebolela za 2 dana… Strasno…

 7. ZaZarazna

  17/10/2012 at 6:57 pm

  Jaka stvar. Časopis koji izlazi u 6 država (ubi bože država) regiona ima istu naslovnu stranu..Zašto je ovo vest?

 8. toxicgirl

  17/10/2012 at 8:38 pm

  Muka mi je vise od nje i slicnih koji od svega sto rade prave marketing. A uostalom i moze, jer joj ocito nije stalo kad je sa Milanom i bila samo zbog para.

 9. atina

  18/10/2012 at 12:27 am

  znam da ce biti dislike-ova i briga me je bas, ali ona meni nikad nije bila lepa u faci, ima usta kao neka zabetina…a da je zgodna, jeste…ali ne razumem zasto je ona kao ekstra riba,pa ima toooliko boljih!

 10. borg

  18/10/2012 at 7:13 am

  da li je nakit iz kolekcije anna dello russo za h&m?

 11. Jovan

  28/10/2012 at 3:33 pm

  Na predzadnjoj slici je groooozna! koja čelenka i uvo!!Msm da joj se daj preeeviše medijskog prostora, iskreno nije zaslužila, nema neki talenat i zna se šta je konkretno prouzrokovalo pomamu za njom…a to je tužno…TUTURUTU: svaka ti je na mestu! ovakve ne trebaju biti uzor mladima-ni ona,ni ceca, ni jeca, ni stoja, ni seka…uzas

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top