Connect with us

Severina na remontu: Popunila rupu u donjoj usni

Extra

Severina na remontu: Popunila rupu u donjoj usni

Sredila usta i kosu (foto: pr)

Severina Kojić se nedavno podvrgnula tretmanu korekcije usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladenački izgled, a čija je cena do 400 eura.

Kako javljaju lokalni mediji, pored ove intervencija, ona je osvežila i kosu ekstenzijama.

“Na starijim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na levoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svežije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i tako osveži usne,” objasnio je stručnjak za estetsku hirurgiju za 24sata.hr.

Usne su joj nekada izgledale ovako (foto: arhiva)

Severina je osim usana sredila i svoju kosu. U splitskom frizerskom salonu kosu je popunila ekstenzijama pa na nastupima kombinuje zavodljive kovrdže i ispeglanu kosu koja joj sad dođe do zadnjice.

U posljednje vreme na nastupima po bini skakuće u mrežastim čarapama i korsetima kojima ističe isklesano telo.

Osim zavidnom figurom, Seve se hvali i skupim krpicama s potpisom najpoznatijih svetskih modnih dizajnera u kojima rado pozira. Pre samo tri dana nosila je svilenu žutu haljinu cvetnog printa na jedno rame, koju je za Gucci dizajnirao Alessandro Michele. Istu haljinu u junu je ponela Katy Perry, a kojoj bolje stoji pogledajte ovde.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. k

  17/08/2017 at 12:10 am

  kakav je ovo tekst Boze sacuvaj

 2. Lorka

  17/08/2017 at 6:33 am

  Stvarno….napisali ste u naslovu ‘donjoj’ usni a u tekstu govorite o gornjoj. A ona nikada nije imala rupu u donjoj usni. Niti je to rupa….

 3. pirga

  17/08/2017 at 3:07 pm

  trebala je i vilicu da remontira

 4. Minaž

  12/09/2017 at 9:24 pm

  Lorka ja opet pucam od smeha. U pravu si!!! I pitam se ko odobrava komentare. Niti da poprave naslov i objavljuju komentare gde su raskrivene njihove greske. Umirem od smeha. Gornja usna donja usna. Qu quuuuu

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top