Prati nas

Severina: Ne reagujem na napade hrvatskih medija

Vesti

Severina: Ne reagujem na napade hrvatskih medija

„Ne reagujem na takve stvari! U poslednje vreme, ako ćemo iskreno, najčešće sam u Sloveniji, a nedavno sam održala koncert i u Makedoniji. Posle koncerta u Beogradskoj areni ovde nisam imala nijedan nastup, tako da takvi napadi nemaju osnova“, izjavila je Severina u intervjuu za list Press na pitanje da li reaguje na napade hrvatskih medija da je svoj posao preselila u Beograd.

Muzički kritičari kažu da je posle Tita jedino Seve uspela da spoji prostore bivše Jugoslavije, a evo šta ona kaže o tome:

„Simpatično je što kažu Posle Tita – Seve. Ali, ne bih davala sebi toliki značaj. Super je da se što više svira i peva, a sve ostalo uopšte nije važno. Drago mi je što me vole ljudi u celoj bivšoj Jugoslaviji.”

Da li zbog krize imate manje posla nego ranije?

„Ne žalim se. Kriza donosi šansu da se naprave neke dobre stvari. Tako i ja u ovoj situaciji pokušavam da pronađem najbolji način da unapredim posao koji radim.”

Da li više radite s obzirom na to što više nema zarade od prodaje albuma?

„Mislim da to nije trenutni trend, već to traje poslednjih desetak godina, kako u regionu, tako i u celom svetu. Zato se sada više putuje i odlazi na turneje. Diskografske kuće više ulaze u poslove oko organizacije turneja i nastupa, i na taj način se zarađuje. Osoba sam koja voli da radi i koja stalno radi, pa mi turneja traje celu godinu, a ne mesec dana.”

Zašto nastavljate saradnju sa Goranom Bregovićem i na sledećem albumu?

„Jer se naši senzibiliteti poklapaju. Prošli album bio je potpuno drugačiji od svega što sam do sada radila. Napravljen je potpuno na svoju ruku – muzikalan je i razigran. Radili smo ga po nekom ličnom osećaju.”

Dosta se spekuliše o datumu vaše udaje. Hoće li se to uskoro desiti?

„Kad novine nemaju o čemu da pišu, onda se sete moje udaje! O tome ne treba previše pričati. Ne zato što je to previše lično pitanje, već zato što uopšte nije bitno.”

Kako komentarišete ulazak Milana Stankovića u finale Evrosonga?

„Sviđa mi se Bregina pesma, mislim da je prava za Milana. On je simpatičan i drag dečko. Stvarno ne bih mogla da procenim njegove šanse u finalu.”

Da li biste opet učestvovali na Evrosongu?

„Za tako nešto moraju da se stvore uslovi. Nisam osoba koja kaže decidirano „da”, ali ni decidirano „ne”!”

Izvor: Press, foto: Visual infinity


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Katarina

  27. 05. 2010. at 12:14

  Ma Seve briga te za sve…

 2. monte_krista

  27. 05. 2010. at 13:37

  decidirano. kako jadna reč.

 3. nanchy

  27. 05. 2010. at 19:26

  koliko ti hrvati nas mrze,ne mogu da verujem…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top