Prati nas

Severina promovisala DVD u Beogradu!

Vesti

Severina promovisala DVD u Beogradu!

Najpopularnija Hrvatica u Srbiji, koju sluša čak i predsednik Tadić, sinoć je promovisala svoj DVD sa koncerta iz Beogradske arene.

Prisutne novinare odluka Severininog menadžmenta je prilično iznenadila, budući da je pre početka same pres konferencije saopšteno da će pevačica odgovoriti samo na dva pitanja! Nakon izuzetno kratke press konferencije, na video bimu bio je projektovan dokumentarni film Kad se pretvorim u Severinu, koji se nalazi na DVD-ju Tridesete uživo.

Prilično monotonu atmosferu razdrmao je voditelj Prve televizije Ivan Ivanović. Kako je promociji prisustvovao i Boki 13, Ivan mu je, popevši se na binu poručio da mu je drago što je “izašla sa farme jer tamo ne pripada”. Sve prisutne nasmejao je Ivanov komentar da “Severina kaže da tek u tridesetim postaješ žena, tako da za tebe Boki još ima nade!” Nakon toga Ivan je pozvao zvezdu večeri da mu se pridruži na sceni. Kako je pomeuo čuveni Severinin video, evo kakava je odgovor dobio od poznate pevačice.

“Što bi rekle neke ovdašnje pevačice, ne jedi ono- neću takvu najavu”, rekla je Severina Ivanu aludirajići na sada već famoznu svađu Nataše Bekvalac i Sergeja Trifunovića.

Sem Bokija 13, kome su društvo pravile manekenka Jelena Stožinić i njegova sunarodnica Tijana Dapčević, promociji su prisustvovali Aleksandar Milić Mili, Haris Džinović, Tonči Huljić, Goran Bregović, Jana Milić

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. puffnica

  15/12/2010 at 10:07 am

  Bravo!!

 2. lela

  15/12/2010 at 10:12 am

  valjda je rekla “ne jedi ono”…:)

 3. car

  15/12/2010 at 1:17 pm

  GDJE BI DRUGO NEGO U BEOGRADU JER PRIVLACI SVE STRANE PJEVACE VISE NEGO DOMACI TEREN*

 4. zlo

  15/12/2010 at 9:15 pm

  ustasha

 5. leona

  16/12/2010 at 1:40 am

  u govno je stala moja stikla … ojda da, ojda daj, ojda daj daj…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top