Prati nas

Sia: Htela sam da se ubijem pre 4 godine!

Šokantno

Sia: Htela sam da se ubijem pre 4 godine!

Krije lice, ali ne i prošlost (foto: Facebook)

Krije lice, ali ne i prošlost (foto: Facebook)

Danas je jedno od najznačajnijih imena u pop industriji, ali to ne znači da ne vuče ožiljke iz prošlosti koji ne blede ni danas.

Sia možda ne voli da pokazuje svoje lice u javnosti, ali nema problem sa tim da priča o svojoj prošlosti.

Tako, na primer, ne taji da je planirala da izvrši samoubistvo nakon što je njen tadašnji dečko poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ionako skrhana zavisnošću od Xanaxa i OxyContina, koje je koristila kako bi se izborila sa dugotrajnom depresijom, ona je tog septembra 2010. godine planirala da iznajmi sobu u nekom jeftinom hotelu i u njoj se predozira.

Na njenu (i našu sreću) neko od prijatelja ju je pozvao u pravom momentu i sprečio je u tom činu, nakon čega se prijavila na program za psihički oporavak.

Međutim, njena zavisnost od tableta potiče još iz detinjstva kada joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj.

“Ne mislim da je sjeb*no detinjstvo uzrok bipolarnog poremećaja u mom slučaju. Trudim se da ne krivim ni svoje roditelje. Ipak, moram da priznam da sam pušila previše marihuane kao dete. Mislim da mi je to sj*balo mozak”, priznala je pre nekoliko meseci Sia u emisiji kod Howarda Sterna.

Iskreno dodaje da joj je i tokom američke turneje ponekad bilo potrebno malo alkohola kako bi obuzdala tremu i nervozu pred nastup. Pa, ne kažu bez potrebe da najbolja poezija ne nastaje od srećnog života, nego iz bola.

 


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Mia

  15. 03. 2015. at 18:24

  ”planirala da iznajmi sobu u nekom jeftinom hotelu i u njoj se predozira.” …totalno se saosecam sa njom jer bih da imam snage dovoljno vec to odradila,da mogu…

 2. Mita

  15. 03. 2015. at 18:54

  Vest iz naftalina

 3. smile

  16. 03. 2015. at 18:54

  super sto je ziva

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top