Connect with us

Simon Cowell: Opet nove sudije u X-Factoru!
Televizija

Simon Cowell: Opet nove sudije u X-Factoru!

Prvi put ćemo u žiriju videti Simona samog sa još tri žene

Već mesecima kruže priče o tome ko će biti nove sudije u ovogodišnjem pevačkom takmičenju The X-Factor, a vesti su konačno stigle – i Simon Cowell je više nego oduševljen povodom svog izbora.

Čekali smo više od cele dekade, ali Simon Cowell je konačno opkoljen ženama! Naime, novi članovi žirija treće sezone američke verzije X-Factora su pevačice Kelly Rowland i Paulina Rubio, a sa prošlogodišnjom članicom žirija Demi Lovato, njih tri će sačiniti prvi sudijski panel u ovom takmičenju, koji se sastoji samo od žena (pored, naravno, Simona).

Dok je Paulina oduvek bila veliki fan X-Factora, Kelly Rowland se već i oprobala u ulozi sudije, ali u britanskoj, originalnoj verziji ovog showa.

Prošle godine, u stolicama u kojima će sada sedeti Paulina i Kelly, bili su pop zvezda Britney Spears i muzički producent L.A. Reed.

U.H.N. / Tracara.com
Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. ikaccc

  22/05/2013 at 7:10 pm

  demi <3 ali i ostale su dobre

 2. Lala

  22/05/2013 at 7:17 pm

  Pa da… Sad zato sto je Shakira podigla gledanost na The Voice-u, svi ocekuju da jos jedan latino izvodjac treba to da uradi. Samo sto Paulina nije Shakiri ni do kolena…

 3. Ona

  23/05/2013 at 11:59 am

  Ja ni ne znam ko je ova Paulina… Ostale znam…

 4. hhh

  23/05/2013 at 5:08 pm

  @lala slazem se skroz ! Shakira je najpoznatija latino pevacica ikada,a ovu ne znaju ni u Latino Americi fzn…

 5. jlove

  24/06/2013 at 12:16 am

  ne zaboravi da je pre Shakire JLO bila sudija u Idolu gde je podigla gledanost i ozivela sou, a time i podstakla druge da budu sudije – Britney, Shakiru… Uostalom ona je najveca latino zvezda na svetu ikada i najuticajnija latina u americi.

 6. Luka

  09/07/2013 at 9:12 pm

  Cheryl Cole je bila najbolja :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top