Simonida Milojković koproducira predstavu po svom romanu ‘Ljubav u doba kokaina’

Objavljeno: 16.10. 00:35

Svoj roman 'Ljubav u doba kokaina' pretvara u pozorišni komad! (foto: Facebook)

Svoj roman ‘Ljubav u doba kokaina’ pretvara u pozorišni komad! (foto: Facebook)

Roman Ljubav u doba kokaina koji je potresao celu državu svojom brutalnošću autorke Simonide Milojković će biti pretvoren u pozorišni komad.

Pod producentskom palicom Radeta Vukotića, glavnih glumaca Marijane Mićić Marka Markovića Ace Lukasa kao kompozitora predstave, Simonida će se naći još u ulozi autora teksta i koproducenta ovog pozorišnog komada čija će premijera biti 10. novembra u Ustanovi kulture Vuk Karadzić, a reprize su već zakazane za 11. novembar i 21. novembar.

Nakon toga će uslediti turneja po Srbiji, Crnoj Gori Republici Srpskoj gde je ovaj roman takođe objavljen. Želja ekipe je da se ova predstava izvodi po osnovnim i srednjim školama, kako bi se cela priča o narkomaniji što više približila mladima.

Cilj celog pozorišnog komada je da se na najbrutalniji i najužasniji, a ujedno i najrealniji način prikažu posledice uzimanja droge i tako probudi svest kod mnogih, naročito kod mlađe populacije koja je sve više okružena narkoticima, čak i na mestima poput školskog dvorišta.

Ovo je jedna odlična priča koja sigurno može da pomogne u borbi protiv narkomanije“, izjavio je producent predstave.

Oni tvrde da u ovoj predstavi ne postoji mesto za pogrešno tumačenje. Protagonisti komada će na najužasniji i najekstremniji mogući način preneti ovu priču potresnu priču.

J.Ž./Tracara.com


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

maya berovic 3
Hot or not

Maya Berović drastično promenila dužinu i boju kose

Maya Berović vredno privodi kraju rad na novom studijskom albumu, a čini se da je je prilično neodlučna u kakvom izdanju će se ovoga...