Prati nas

Simonova asistentkinja na snimanju X factora

Vesti

Simonova asistentkinja na snimanju X factora

Simonova asistenkinja i internacionalni menadžer produkcije Syco, Abi Doyle, posetila je juče snimanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor u Pinkovom filmskom kompleksu PFI. Abi je posetila Beograd kako bi prenela prve utiske čuvenom tv i muzičkom producentu Simonu Cowellu, koji je i tvorac ovog popularnog televizijskog formata.

„Veoma sam srećna što sam konačno u Beogradu i što mogu, zajedno sa produkcijom MBK i TV Pink, da izrazim veliko zadovoljstvo zbog kvaliteta produkcije i kvaliteta prijavljenih takmiča prve sezone X Factora na ovim prostorima. Bila sam upoznata sa pevačkim potencijalom i talentom ljudi sa Balkana i upravo sam se u to i lično uverila! Vaši takmičari odišu ogromnim talentom, svežinom, željom za uspehom i drago mi je što će najbolji imati priliku da sarađuju sa produkcijskom kućom Sayko, kao i Sony Music-om. Muzika je univerzalan jezik, ne poznaje granice i zaista postoji velika mogućnost da baš ovde pronađemo svetske zvezde poput grupe One Direction, Leone Lewis itd. Jedva čekam da šou počne! Družićemo se još! “ – rekla je Abi.

Emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti X Factor počinje 29.10. na TV Pink.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Sofka

  10. 10. 2013. at 18:31

  OMG ako dodje 1D bicu najsrecnija na svetu *_______*

 2. Jovan

  10. 10. 2013. at 20:56

  takmicaRA* Inace, jedva cekam. <3 :D

 3. pifi

  11. 10. 2013. at 07:14

  aha, znate kada ce neko iz Srbije da postigne uspeh Leone ili 1D? Nikad. Zna se ko postize takav uspeh – englez, amerikanac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top