Prati nas

Sindi kidnapovala ćerku iz vrtića?!

Šokantno

Sindi kidnapovala ćerku iz vrtića?!

Sindi sa ćerkom (foto: Facebook)

Sindi sa ćerkom (foto: Facebook)

Bivši suprug modelsice Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović tužiće bivšu suprugu za kidnapovanje – sve zbog toga što je ona pokupila ćerku iz obdaništa!

On joj, između ostalog, preti kako će se potruditi da ona ubuduće dete viđa samo u centru za socijalni rad.

“Dete imaš pravo da viđaš od 16-19 utorkom i četvrtkom. Pošto si kidnapovala dete iz vrtića danas u 13 ide ti krivična prijava. Danas treba do 19 da vratiš Petru ispred moje kuće”, napisao je Nikola, a u sledećoj poruci dodao:

“Tražiću da viđaš dete u posebnim uslovima u centru za socijalni rad”, zapretio je Nikola Ivani putem SMS-a, a dobro obavešten izvor tvrdi da bivša Modesica nije želela da kidnapuje dete.

Ne želi da Ivani da ni minut sa detetom, van sudske odluke

Ne želi da Ivani da ni minut sa detetom, van sudske odluke

“Ivana je Petru pokupila u vrtiću posle redovnog boravka ne želeći da joj dete bude na produženom boravku pored slobodnih roditelja. Taj produžen boravak nije obavezan i samo je želela da iskoristi vreme kako bi bila sa ćerkom dok je Nikola taj njen potez iskoristio kako bi podneo novu prijavu protiv nje. Upućeni u dešavanja na relaciji bivših supružnika tvrde da je Nikola posle izrečene zabrane prilaska Ivani od strane policije ovakvim pretnjama, putem SMS-a, krenuo psihički da utiče na nju. Kako dobije poruku od njega, tako se uznemiri i počne da se trese”, kaže izvor i dodaje:

“Bivšu Modelsicu izluđuje što joj on šalje poruke kada želi da preti, dok joj ni na pozive ni na poruke ne odgovara kada je dete bolesno, te da uglavnom ostane bez odgovora na poslatu poruku: „Kako mi je dete“ – završava izvor dnevnog lista Alo!

Tracara.com/Alo

Loading...


13 komentara

13 Comments

 1. Maja

  23/09/2014 at 9:26 am

  Hehe. Sjajnooo !!!!

  Podrzavam ! :)))))

 2. www

  23/09/2014 at 11:32 am

  prostitutka! šta je posejala to će i da požanje. toliko loša osoba da nema granice bezobrazluku. nije majka svaka koja rodi.

 3. Directioner

  23/09/2014 at 12:07 pm

  Prostitutka zato sto zeli da zasti svoje dete od mentalno poremecenog idiota?Ne bih rekla….iskreno bih volela da ovog debila strpaju u zatvor a dete da daju Sindi

 4. ime

  23/09/2014 at 1:11 pm

  Samo cu reci, jadno to dete kraj dvije budale…

 5. jasmina

  23/09/2014 at 1:57 pm

  Baš nas briga šta ona radi.

 6. Jana

  23/09/2014 at 2:27 pm

  Ona je žešće iritantna osoba i ne podržavam to “kidnapovanje”.

 7. sakica

  23/09/2014 at 2:55 pm

  Kakva god da je sindi,ona je prije svega majka,uvijek mi je bila antipaticna,ali sto se djeteta tice tu je podrzavam,ona ju je rodila i ne noze niko da joj uskrati pravo da vidja svoje dijete..!

 8. Directioner

  23/09/2014 at 7:38 pm

  I da zaboravila sam da kazem,ona ne moze da kidnapuje SVOJE dete

 9. Mila

  23/09/2014 at 8:54 pm

  Trebala je da o svemu misli pre guzicenja po TV-u,pre VB-a.Sad i da prica istinu,ne moze joj se lako verovati,jednostavno ne uliva poverenje.Sramotno se ponasala a odavno je vec bila majka.

 10. Naninanaj

  23/09/2014 at 10:26 pm

  Nakon sto sam je pratila u VB, sasvim sam na strani njenog muza…cemu ona da nauci dete, sta dete da gleda kraj nje? Sva je cudna, bezoblicna I vodi slobodan zivot, kao neki devojcurak ili starleta neka.Kad uporedim Sandru Meljnicenko I nju, a iz iste grupe izasle,sve mi jasno,mada joj ni sestra nije bolja, cas se zavodi, cas razvodi.Mozda su ta deca I navikla na ulogu cutljive zbunjene loptice za tenis. Snimila je spot da prikaze kako je zgodna u tridesetim, ali…omg…u TRIDESETIM, a Bgom vec zavode deceniju mladje, pa I one postaju potrosene.Ivana, nadji kompas.

 11. anna

  24/09/2014 at 12:55 am

  Ona ga rodila..i nitko ziv ne voli dete kao ona..majka je jedna a otac moze da bude svako.

 12. Naninanaj

  24/09/2014 at 2:06 pm

  svakakve zene radjaju decu, ne mora da znaci ako je majka , da je najbolja za dete…ako pije, pusi, menja partnere, nervozna je,zar dete treba da odrasta u toj atmosferi…deca opet vole majku, kakva god da je, ali nije fora samo imati dete I pricati moje je, moje je, treba biti zreo I odgovoran roditelj tom detetu…

 13. iva

  24/09/2014 at 3:55 pm

  Ja samo ne znam koji sudija je dodelio ovakvom idiotu dete od četiri godine. Pa kakva god da je, majka je majka. Stvarno ove žene treba debelo da razmisle kome rađaju decu?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top