Sindi Kraford: seksi i bez šminke!

Bivši super model Sindi Kraford, svoju manekensku karijeru je završila pre nekih petnaestak godina, ali bez obzira na to, četrdesettrogodišnja lepotica i dalje izgleda zanosno. Predivna kosa, savršen ten, kako joj samo uspeva??? Sindi ovde vidimo kako prolazi kroz carinsku kontrolu na aerodromu L.A.-u (pa je stoga na jednoj slici bosa) i prosto blista čak i sa minimalnom količinom šminke.

Što se tiče manekenske penzije, Sindi još uvek uradi poneki editorijal za neki modni časopis ili neku reklamu, ali kaže da je u suštini zadovoljna svojim životom domaćice, gajeći svoje dve ćerke, Prisli i Kiju, koje ima iz dugovečnog i skladnog braka sa zgodnim biznismenom  Rendom Gerberom.

7 Komentara!

 1. Hocevar

  Sindi je uvek bila extra manekenka,..nije ni cudo što i dalje dobro izgledaIde joj od ruke)!!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. anita

  prelepa zena…nema sta da se kaze…prelepa cak i bez sminke…stvarno je carica…za ovako nesto se kaze NAJLEPSA ZENA NA SVETU,a ne za nasminkane i zgodne glupace,koje su ustvari akrepi…vravo sindi

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1

 3. NADJA

  EXTRA

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 4. MACKA

  UVIJEK MI SE DOPADALA OVA ZENA,ZAISTA TREBA DA JE PRIMJER SVIM MLADIM DJEVOJKAMA,TREBA OVAKO IZGLEDATI OVAKO ZA 43GODINA,PRELIJEPA KISSS I LOVE HER

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 5. NARCIS

  stvarno je slatka,i bez shminke! <3

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. anci

  Joj prelepa je!!!!

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

 7. Zvoncica

  Zaista je lepa, ali nije bez sminke…

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu, versku i nacionalnu mržnju, kao i netoleranciju svake vrste biće obrisani. Komentari koji se ne tiču teme teksta na koji se komentariše, biće obrisani. Družimo se, i budimo pozitivni! :-)