Prati nas

Sindi oduzimaju dete?

Vesti

Sindi oduzimaju dete?

sindi

Sindi sa ćerkom

Bivša Modelsica i bivša ukućanka Velikog Brata, Ivana Stamenković Sindi suočava se sa ozbiljnim problemima. Nakon više godina borbe oko starateljstva nad ćerkom Petrom, postoji velika mogućnost da joj dete oduzmu.

Sindi kaže da za sada ne može da priča mnogo o slučaju, jer je je proces još u toku, ali kaže da je u situaciji koju ne bi poželela nikome. Borba oko starateljstva nad Petrom traje tri godine, od razvoda od Ivaninog supruga Nikole Pavlovića.

“Javno neću iznositi detalje jer je budućnost mog deteta u pitanju i, šta god rekla, na sudu se koristi protiv mene. Borim se za starateljstvo i prolazim kroz najteži period u svom životu. Na sudu nailazim na laži, podmetanja, podmićivanja, manipulacije i svakojake prljave radnje kojima se suprotna strana služi. Laž je da sam napala advokata bivšeg muža! Koliko neko može da se nisko spusti. Svoje dete ne želim da kompromitujem javno. Želim da je zaštitim” – odlučna je Sindi u izjavi za izvor.

 

Redakcija Tracara.com

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. skandalka

  13/03/2014 at 10:31 am

  Zasto pisete o anonimusima???

 2. mnogo joj stalo do cerke ma da

  13/03/2014 at 11:03 am

  na slici gore se toliko udaljila od cerke u nastojanju da ispadne sto bolja da ne kazem sta, da cak cerkica sirota izgleda ko da je fotosopom dodana u njeno krilo. ni zagrljaj, ni nista..

 3. JA KOMENTARIŠEM!!!!!!!!!!

  13/03/2014 at 1:31 pm

  Bolje da se preda i da im da dijete. To će biti nešto najpametnije što je ikad uradila..

 4. Troll

  13/03/2014 at 4:59 pm

  OPIS SLIKE:
  BITNO DA MAMA ISPADNE DOBRA RIBA, KO SISA DETE.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top