Prati nas

Sinead O’Connor u paklu: ‘Hoću da se ubijem već dve je*ene godine!’

Život

Sinead O’Connor u paklu: ‘Hoću da se ubijem već dve je*ene godine!’

Traga za voljom da živi… (Foto: Instagram)

Sinead O’Conor zabrinula je svoje fanove objavivši uznemirujući snimak na Facebooku u kojem opisuje svoju borbu da opstane sama u svetu, tvrdeći da je već neko vreme imala samoubilačke misli.

Pedesetogodišnja pevačica, kojoj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj pre više od 10 godina, objavila je video u kojem objašnjava da je izgubila volju da živi.

Sedeći u hotelskoj sobi u Nju Džerziju, gde, kako kaže, trenutno stanuje, pevačica je rekla: “Sasvim sam sama, nemam apsolutno nikoga u svom životu.”

“Niko, osim mog psihijatra- koji je najbolji čovek na svetu koji kaže da sam njegov heroj- i to je otprilike jedina je*ena stvar koja me drži u životu. Činjenica da sam njegov heroj. I to je malo patetično” iskrena je Sinead koja je izgubila majku sa 19 godina, i dodaje: “Da se samo ja pitam, odavno bih otišla. Pravo kod moje majke, zato što hodam ovom zemljom sasvim sama već dve godine, kažnjena zato što sam je*eno mentalno obolela, i besna jer niko ne želi da brine o meni” rekla je O’Conor.

Komentarišući njene samoubilačke misli, pevačica je dodala: “Hoću da se ubijem već dve je*ene godine. Ja sam jedna mala je*ena žena koja luta sama ovim svetom već dve godine.”

Irska pevačica se nada da će ovaj video iole pomoći onima koji takođe imaju problema sa mentalnim zdravljem: “Nadam se da je ovaj video nekako od pomoći. Znam da sam ja samo jedna od milion ljudi u svetu koji prolaze kroz isto, a nemaju prihode koje ja imam” završila je Sinead.

Nešto kasnije, njen prijatelj objavio je novi status u kome fanove obaveštava da je pevačica sada dobro i na sigurnom, ali više detalja još uvek nije poznato.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top