Connect with us

Sinead O’Connor u paklu: ‘Hoću da se ubijem već dve je*ene godine!’Život

Sinead O’Connor u paklu: ‘Hoću da se ubijem već dve je*ene godine!’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Traga za voljom da živi… (Foto: Instagram)

Sinead O’Conor zabrinula je svoje fanove objavivši uznemirujući snimak na Facebooku u kojem opisuje svoju borbu da opstane sama u svetu, tvrdeći da je već neko vreme imala samoubilačke misli.

Pedesetogodišnja pevačica, kojoj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj pre više od 10 godina, objavila je video u kojem objašnjava da je izgubila volju da živi.

Sedeći u hotelskoj sobi u Nju Džerziju, gde, kako kaže, trenutno stanuje, pevačica je rekla: “Sasvim sam sama, nemam apsolutno nikoga u svom životu.”

“Niko, osim mog psihijatra- koji je najbolji čovek na svetu koji kaže da sam njegov heroj- i to je otprilike jedina je*ena stvar koja me drži u životu. Činjenica da sam njegov heroj. I to je malo patetično” iskrena je Sinead koja je izgubila majku sa 19 godina, i dodaje: “Da se samo ja pitam, odavno bih otišla. Pravo kod moje majke, zato što hodam ovom zemljom sasvim sama već dve godine, kažnjena zato što sam je*eno mentalno obolela, i besna jer niko ne želi da brine o meni” rekla je O’Conor.

Komentarišući njene samoubilačke misli, pevačica je dodala: “Hoću da se ubijem već dve je*ene godine. Ja sam jedna mala je*ena žena koja luta sama ovim svetom već dve godine.”

Irska pevačica se nada da će ovaj video iole pomoći onima koji takođe imaju problema sa mentalnim zdravljem: “Nadam se da je ovaj video nekako od pomoći. Znam da sam ja samo jedna od milion ljudi u svetu koji prolaze kroz isto, a nemaju prihode koje ja imam” završila je Sinead.

Nešto kasnije, njen prijatelj objavio je novi status u kome fanove obaveštava da je pevačica sada dobro i na sigurnom, ali više detalja još uvek nije poznato.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top