Prati nas

Siniša Kovačević voditeljkama: Od sada ste zlatokose

Vesti

Siniša Kovačević voditeljkama: Od sada ste zlatokose

Siniša Kovačević

 

Iako politički obojeno, prepucavanje između dramskog pisca Siniše Kovačevića, koji je član Demokratske stranke Srbije i “plavuša” – plavih voditeljki RTS-a, danas je dobilo svoj nastavak.

Nataša Miljković, Olivera Jovićević i Olivera Kovačević objavile su da će tužiti Kovačevića, dok je on u novom saopštenju stavio do znanja da se neće pozivati na poslanički imunitet.

“Dvoumio sam se, dugo, da li da vam, uopšte odgovaram, ko da polemiše sa tri udružene novinarske legende koje su sebi odavno obezbedile mesto među besmrtnicama, ali sam odlučio da ipak rizikujem…Sreća da vam u pisanju ovog briljantnog eseja nije pomagao vaš direktor, u tom slučaju bih svakako
odustao od polemike,”
rekao je Siniša a onda nastavio:

Nataša Miljković, Olivera Jovićević, Olivera Kovačević

“Nazivate me polnim rasistom. U životu ste se, drage dame, ne daj bože, mogle sresti sa polnim bolestima ili sa polnom diskriminacijom, nikako sa polnim rasizmom. Rasizam je pojam koji se vezuje isključivo za iskazani animozitet ili mržnju prema drugoj rasi, crnoj, žutoj ili beloj, svejedno. Uvidom u stenograme mojih, kako vi kažete, nadahnutih izlaganja, opet bez navodnika, primetićete da nijednom rečju nisam uvredio žene koje se kolokvijalno nazivaju plavušama. Naprotiv, tvrdio sam da su one poslednja odbrana nacionalne televizije,” stoji u njegovom saopštenju koje je objavljeno na sajtu Demokratske stranke Srbije.

“Ukoliko vas termin plavuše toliko vređa, ja ću vas ubuduće oslovljavati sa zlatokose. Je l’to, drage moje plavuše, u redu?”, poručio je Kovačević.

P.Ž./Tračara
Foto: Blic, DSS

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. daca

  15/11/2012 at 5:00 pm

  hahahahaha,ne znam sto uopste ovo citam,ali sam se makar nasmejala

 2. bonny

  15/11/2012 at 7:38 pm

  Koji kreten!!!

 3. Plavusa

  15/11/2012 at 10:59 pm

  zlatokosa je Ok

 4. Pandora

  16/11/2012 at 11:56 am

  E, ako im je vala rekao!

 5. Lina

  18/11/2012 at 8:47 pm

  Kakav car!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top