Prati nas

Sinoć dvaput prekinuto emitovanje ‘Parova’ zbog sukoba i nervnog sloma (VIDEO)

Video

Sinoć dvaput prekinuto emitovanje ‘Parova’ zbog sukoba i nervnog sloma (VIDEO)

(foto:screenshot)

(foto:screenshot)

U toku sinoćne žurke u luksuznoj vili gde borave ukućani jednog od najpopularnijeg rijaliti programa Parovi, došlo je do ponovnog fizičkog ogračuna između Milutina Radosavljevića i Tijane Maksimović Ajfon, a obezbeđenje je moralo da ih razdvaja.


Na početku žurke, tokom uključenja jedne gledateljke, Ajfonka se unela Miliju u lice što je njega isprovociralo pa ju je povukao za kosu. U njenu odbranu stala je Dalila, koja je koja je sedela pored njih, te je krenula da udara Milija, a ubrzo nakon toga je program prekinut. Ni Tijana nije ostala dužna Milutinu, te ga je udarala po glavi dok je obezbeđenje nosilo iz vile.


Tijana udara Milija, iznosi je obezbjeđenje by missfortune999

Nakon ulaska Ljube Pantović, koja je iskreno ispričala sve o svom privatnom životu i o vezi sa Čabarkapom, stvari su se dopatno zakomplikovale jer je bodibilderka Jeleni Krunić prenela informaciju da je njen dečko Daniel Daki Savić ljut na nju zbog određenog ponašanja, što je veoma pogodilo, te je počela da histeriše po vili i vikala kako želi da napusti Parove.

Nakon što je zatražila da priča sa produkcijom, počela je da razbija stvari po vili i da histeriše, zbog čega je program ponovo nakratko prekinut.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top