Prati nas

Sir Elton John se vratio

Muzika

Sir Elton John se vratio

Elton John kaže da se oseća kao na početku karijere

Engleski pevač Sir Elton John ovog leta vratio se na muzičku scenu svojim jubilarnim, tridesetim albumom u bogatoj karijeri. Poslednji album izdao je pre sedam godina.

Elton John je u junu objavio prvi singl sa jubilarnog, tridesetog albuma pod nazivom The Diving Board, koji ima 15 kompozicija. Prvi singl sa albuma zove se Home Again, a sada publika ima priliku da vidi i ekranizaciju ove balade. Juče se novi spot pojavio na YouTube-u i izazvao je dosta pozitivnih komentara.

Spot za pesmu Home Again sniman je u Londonu, ruralnoj Engleskoj i Islandu. Fenomenalni kadrovi čine da se osećate kao da gledate film visoke produkcije, a ne troipominutni muzički spot, koji je režirao Brent Bonacorso.

Elton je povodom snimanja novog albuma izjavio: ‘Morao sam da se vratim i slušam svoje stare pesme da bih nastavio dalje da stvaram. Ovo je drugi vek, znam da neću čuti svoju pesmu prvi put na radiju i zato sam se pitao kakvu to muziku želim sad da stvaram. Osećam se kao da sada počinjem karijeru. Želim da vidim koliko mogu da napredujem.”

Kakvo vam se dopadaju novi spot i pesma Eltona Johna?

D. J. / Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Nata

  23/08/2013 at 2:51 pm

  Ja slucajno procitala “Sin Eltona Dzona se vratio” i pomislih ni ne znam da je pobegao a ne da se vratio?! Lepo sam se nasmejala :)

 2. Starship

  23/08/2013 at 5:54 pm

  NIJE “SIR” NEGO “GEJ”

 3. ...

  23/08/2013 at 9:26 pm

  Jel domaći sir?

 4. JaneDoe

  23/08/2013 at 9:39 pm

  Njegov glas <3

 5. LittleJ

  23/08/2013 at 11:20 pm

  Covek kreten .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top