Prati nas

Sirena sa dugom u kosi i repom: Britney se ludo zabavlja sa sinovima!

Extra

Sirena sa dugom u kosi i repom: Britney se ludo zabavlja sa sinovima!

britney-spears-mermaid-sons

Mama Britney kao prava morska sirena, sa plavim repom i plavom kosom pozira sa nasmejanim sinovima pored bazena (foto: Instagram)

Izgleda da se niko ne provodi bolje od Britney Spears i njenih sinova.

Prošlog vikenda su bili na dodeli Teen Choice nagrada, a sada uživaju u provodu u fabrici čokolade i pored bazena. Pevačica je na svoj Instagram postavila predivnu fotografiju na kojoj pozira sa Sean Prestonom i Jayden Jamesom u kupaćem kostimu i plavim repom poput prave sirene. Nasmejani trio je uživao na suncu, a kasnije se dečacima ostvario san i sa majkom su posetili pravu fabriku čokolade gde su probali najrazličitije vrste svoje omiljene poslastice.

britney-spears-sons

Mama i dečaci u poseti fabrici čokolade (foto: Instagram)

Britney nas je još jednom oduševila postavivši i kratki video sinova koji se igraju Lego kockama i prave brod.

Ako nema sreće u ljubavi, barem pored sebe ima dvojicu muškaraca koji je nikada neće izneveriti.3 komentara

3 Comments

 1. Macho

  22/08/2015 at 3:06 am

  Dobro izgleda a još je i bez šminke..ipak treba imati petlju pa stavljati takve slike na instagram zato je i još više cenim..inače ta prva slika mame Britni sirene je fantastična.

 2. like.a.dream

  22/08/2015 at 10:18 am

  Nemam ništa protiv nje, svaka njoj čast što je uspela da se povrati iz psihičkog pakla u kojem je bila ali mene njeno lice pomalo plaši jer se previše izoperisala, svaki put se šokiram kada vidim neku njenu novu sliku. o.O

 3. Hoti

  22/08/2015 at 7:51 pm

  Znam da nije kao pre..kao devojka je bila boginja lepote..ali sad u cetvrtoj deceniji zivota i kao majka dva sina od desetak godina prilicno dobro izgleda..zena zraci harizmom, seksipilom i magicnim osmehom kojim me uvek ocara

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top