Prati nas

Sjajan govor Đorđa Balaševića oduševio krcatu Arenu!

Extra

Sjajan govor Đorđa Balaševića oduševio krcatu Arenu!

Koncert Đorđa Balaševića u Areni (foto: screenshot)

Koncert Đorđa Balaševića u Areni (foto: screenshot)

Srpski kantautor, pesnik i glumac Đorđe Balašević sinoć je održao koncert u prepunoj Kombank areni u Beogradu. Pred 20.000 ljudi, nakon pesme Lepa protina kći održao je govor koji je šokirao , ali i oduševio mnoge.

Balašević je naveo da žali za starim i boljim vremenima, njegove reči ostavile su jak utisak na prisutne koji su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom.

“Kažu reci dve tri reči, u Beogradu, to je teško… Što bi rekao Dejan Šapurić kada smo odlazili u Boegrad samo što se nismo izvuvali…. bilo je potrebno da uradiš mnogo, da se probiješ do Makedonske i dalje. Imao sam sreću da sretnem Batu Stojkovića, Paju Vujisića, Čkalju, Duška Radovića…. A danas gledam glupave prenose iz Skupštine, Zmajeve od Šipova, Ajfonke… zaista bi moglo sve da stane u tri reči… ali ne večeras, pogledaj se Beograde, večeras se ne sećamo starih uspomena, pravimo nove…”, rekao je između ostalog Balašević.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. kimi

    02. 01. 2017. at 15:27

    neznam ljude prošlosati tj iz njegovog vremena…međutim fascinantno je da gleda Parove i da je zapamtio likove poput Tijene Ajfon ili Zmaja…sjajno ….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top