Connect with us

Skandalozne optužbe: Ronaldo platio devojci da ćuti o silovanju

Šokantno

Skandalozne optužbe: Ronaldo platio devojci da ćuti o silovanju

Nove optužbe na račun slavnog fudbalera (foto: Wenn)

Nove optužbe na račun slavnog fudbalera (foto: Wenn)

Fudbalski superstar, Cristiano Ronaldo navodno je platio 375.ooo dolara devojci koja tvrdi da je on 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu.

Navodna nagodba, o kojoj je prvi pisao list Der Spiegel, precizira da je devojci zabranjeno da ikada javno govori o incidentu između nje i fudbalera. Datum navodnog silovanja je 13. jul 2009. godine, a list prenosi da je Ronaldo napastvovao žensku osobu u dvadesetim godinama u jednoj sobi u Las Vegasu. U sudskim dokumentima do kojih je Der Spiegel došao, nalazi se njeno svedočenje na šest strana u kojima opisuje događaj kao i posledice koje je silovane ostavilo po nju.

Dokumente je pročitao na medijaciji u Nevadi 12. junuara 2010. godine Ronaldov advokat Carlos Osório de Castro, a fudbaler je u njima opisan kao ‘Gospodin D’, dok je oštećena devojka ‘Gospođica C’. Kao deo vansudskog poravnanja, neimenovana devojka je odbacila sve optužbe protiv Cristiana.

Ronaldo je i 2005. godine, kao fudbaler Manchester Uniteda, bio optužen za navodno silovanje, kada su dve neimenova devojke tvrdile da ih Cristiano i još jedan muškarac seksualno napastvovali u apartmanu hotela u Londonu. Ronaldo je negirao ove optužbe, koje se kasnije odbačene.

Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. Stiv

    14/04/2017 at 7:06 pm

    joj bre.. za 20, 30 godina, kada istina izađe na videlo (ko do sad nije skapirao) ovo će biti presmešno..

  2. nenad

    14/04/2017 at 10:45 pm

    Zar on nije gej?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top