Prati nas

Skromni počeci: Ovo su prve uloge najpoznatijih glumaca današnjice

Hot!

Skromni počeci: Ovo su prve uloge najpoznatijih glumaca današnjice

Danas su zvezde, a ovo su njihove prve uloge (foto: Screenshot)

Danas su zvezde, a ovo su njihove prve uloge (foto: Screenshot)

Svaki danas planetarno popularan glumac morao je da počne negde. Iako danas imaju slavu, novac, prestižne nagrade, zvezde su imale prilično skromne početke na filmu i na televiziji, a evo kako neki od popularnih glumaca izgledali na samom početku svoje karijere.

Mnogi su Ellen Page prvi put videli u sjajnom filmu Juno iz 2007. godine, ali glumica je karijeru počela još kao 10-godišnja devojčica u kanadskom TV filmu Pit Pony.

Danas je svi znaju kao kraljicu iz Igre prestola, ali Lena Headey imala je 19 godina kada se 1992. godine pojavila prvi put na filmu, pored Jeremy Ironsa i Ethana Hawkea u filmu Waterland.

Lena u seksi scenama u filmu 'Waterland' iz 1992. godine (foto: Screenshot)

Lena u seksi scenama u filmu ‘Waterland’ iz 1992. godine (foto: Screenshot)

Pre uloge Rachel Green u sitkomu Prijatelji, Jennifer Aniston imala je nekoliko uloga na televiziji i na filmu, a najzapaženija je bila u brzo ukinutoj seriji Ferris Bueller.

Proslavila se ulogama u Beležnici i Lošim devojkama, ali je Rachel McAdams se prvi put pojavila u MTV-evoj seriji Shotgun Love Dolls.

Nije tajna da je pre uloge u seriji Glee Lea Michele imala ogromno iskistvo na Brodveju, a na televiziji se pojavila prvi put 2000. godine u ulozi devojčice Sammi u seriji Third Watch.

Bryana Crastona zavoleli smo u seriji Malkom u sredini, ali je vrhunac njegove dosadašnje karijere svakako uloga Waltera Whitea u Čistoj hemiji. Međutim, glumac se 1982. godine pojavio prvi put na televiziji u seriji Crisis Counselor, u kojoj je tumačio ulogu biseksualca kog je žena uhvatila sa drugim muškarcem.

Taman kada posmilimo da nam nije potreban još neki dokaz da Jered Leto ne stari i da je oduvek bio predivan, pojavi se snimak iz davne 1992. godine, kada je tumačio epizodnu ulogu u seriji Camp Wilder, a zbog njega je mlada Hilary Swank imala problem da sklopi rečenicu.

Benedict Cumberbatch ostavrio je sjajne uloge na filmu i televiziji poslednjih godina, ali pre nego što je postao plametarno popularan kao Sherlock ili Doctor Strange, glumio je u mnogo tv serija u Britaniji. Jedna od prvih uloga sjajnog glumca bila je u seriji Heartbeat 2000. godine.

Neki smatraju da se proslavio ulogom najzgodnijeg frajera u školi u seriji Freaks And Geeks, ali James Franco je nekoliko godina ranije snimio prvu rolu na televiziji. Bilo je to 1007. godine u seriji Pacific Blue.

Iako je tek nedavno napunila 20 godina, Chloe Grace Moretz ima veoma bogato iskustvo, kako na filmskom platnu tako i na televiziji, Jedna od prvih uloga mlade glumice bila je 2004. godine u seriji The Guardian.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top