Prati nas

Skunk Anansie posle koncerta snimaju spot u Beogradu!

Vesti

Skunk Anansie posle koncerta snimaju spot u Beogradu!

Grupa Skunk Anansie 28.juna prvi put nastupa u Beogradu, u bašti SKC-a. Bend je nakon osam godina pauze ponovo na okupu, a na zahtev mnogobrojne publike širom sveta odlučili su da naprave povratničku turneju, koja obuhvata i naše krajeve.

Pevačica Skin i Skunk Anansie su nedavno u Zagrebu, po mišljenju publike i medija, održali jedan od najboljih koncerata u poslednje veme. Skin je toliko bila oduševljena publikom da je umalo izazvala incident skočivši sa razglasa u publiku, zatim sa miks pulta skočila ponovo u publiku i napravila i više nego dobru atmosferu. Koncert je trajao skoro dva sata.

Skin je izjavila da očekuje još bolji koncert u Beogradu, jer zna da naša publika željno isčekuje ovaj koncert. Takođe su spremili i dodatnu set listu, koja će obuhvatiti i pesme koje nikada uživo nisu izvodili.

Bend u Beograd dolazi dan pre koncerta kako bi mogli da vide znamenitosti grada i da “provere” njegov noćni život. Takođe, bend ostaje i dan posle koncerta u Beogradu gde će snimiti spot za pesmu ,,My Ugly Boy”, tako da su očekivanja Skin i članova benda Skunk Anansie velika što se tiče predstojećeg gostovanja i nastupa u Beogradu.

Bend poseduje savršeno ozvučenje i očekuje nas pravi spektakl kada je reč o zvučnim i svetlosnim efektima. Što se tiče rider list benda, bila je prilično podugačka, a na njoj su se našla kvalitetna vina, kvalitetno pivo, kvalitetno crno pivo, žvakaće gume, vegetarijanska predjela, japanski čaj/zeleni čaj, energetska pića itd.

Cena karata je  i dalje 2.000 dinara. Karte možete kupiti na blagajni SKC-a i Doma Omladine, širom zemlje putem Eventima.

Vidimo se na koncertu! :)3 komentara

3 Comments

 1. Vera

  26/06/2010 at 1:58 pm

  Ufffffff,kad bih bar mogla ići.Nepravedno zapostavljen bend.

 2. znači...

  26/06/2010 at 3:38 pm

  koji glas ima ova cura, super je

 3. Maca -.-

  28/06/2010 at 8:07 am

  Super!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top