Prati nas

Slađana Milošević inspiracija američkog političara!

Vesti

Slađana Milošević inspiracija američkog političara!

Rok pevačica Slađana Milošević tvrdi da je kandidat za predsednika SAD-a Ron Paul svojoj izbornoj kampanji kao slogan uzeo naslov njene pesme Legalize Freedom, koja je 1999. bila zabranjivana u Srbiji.

“Još uvek očekujem odgovor od Rona Pola kome sam se obratila mejlom i obavestila ga da je njegov izborni slogan I want to legalize freedom deo moje kompozicije koja se gotovo 12 godina nalazi u katalogu autorskih radova sveta. Sve vreme dostupna je i na Internetu. Čak mi imponuje što je cela politička platforma čoveka koji će možda postati predsednik planete u potpunosti saglasna s tekstom moje pesme. A to je kritika velikog jaza između bogatih i siromašnih”, izjavila je Slađana za Telegraf.rs.


Šta mislite, da li je Slađana zaista upravu kada kaže da je njena pesma inspirisala Paula za slogan njegove predizborne kampanje?


1 komentar

1 komentar

  1. Nitiana

    19. 01. 2012. at 22:26

    Rame uz rame sa Karleušom koju ceo svet kopira. Nije mogao nikom drugom na pamet da padne taj izvanredno inovativni slogan nego su pokrali njenu pesmu. Idi bre u penziju kad ti je vreme ne pravi budalu od sebe.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top