Connect with us

Slađana Milošević inspiracija američkog političara!

Vesti

Slađana Milošević inspiracija američkog političara!

Rok pevačica Slađana Milošević tvrdi da je kandidat za predsednika SAD-a Ron Paul svojoj izbornoj kampanji kao slogan uzeo naslov njene pesme Legalize Freedom, koja je 1999. bila zabranjivana u Srbiji.

“Još uvek očekujem odgovor od Rona Pola kome sam se obratila mejlom i obavestila ga da je njegov izborni slogan I want to legalize freedom deo moje kompozicije koja se gotovo 12 godina nalazi u katalogu autorskih radova sveta. Sve vreme dostupna je i na Internetu. Čak mi imponuje što je cela politička platforma čoveka koji će možda postati predsednik planete u potpunosti saglasna s tekstom moje pesme. A to je kritika velikog jaza između bogatih i siromašnih”, izjavila je Slađana za Telegraf.rs.

Šta mislite, da li je Slađana zaista upravu kada kaže da je njena pesma inspirisala Paula za slogan njegove predizborne kampanje?


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
1 komentar

1 komentar

  1. Nitiana

    19/01/2012 at 10:26 pm

    Rame uz rame sa Karleušom koju ceo svet kopira. Nije mogao nikom drugom na pamet da padne taj izvanredno inovativni slogan nego su pokrali njenu pesmu. Idi bre u penziju kad ti je vreme ne pravi budalu od sebe.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara