Prati nas

Slavica i Tanja snimaju duet za ‘Grand festival’

Muzika

Slavica i Tanja snimaju duet za ‘Grand festival’

Pripremaju duet za ‘Grand festival’

 

Učesnice prve sezone takmičenja Zvezde Granda, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš nekad su bile najbolje drugarice. A onda su se posvađale, navodno zbog dečka. Njih dve dugo nisu pričale, ali su na inicijativu direktora Granda, Saše Popovića, svojevremeno snimile Grand Duel, gde je Tanja pevala Slavicine, a Slavica Tanjine pesme.

U međuvremenu je Tanja postala majka, a Slavica joj je uredno preko medija poželala sve najlepše, kako u braku, tako i u majčinstvu. Čini se da su pevačice spustile loptu i prešle preko svih nesuglasica, budući da se sada u medijima pojavila informacija da će njih dve snimiti duet. Gostujući u emisiji Narod pita, dve pevačice otkrile su da pripremaju duet za predstojeći Grand festival, koji će biti održan u martu ili aprilu 2014. godine.

Slično Slavici i Tanji i Katy Perry i Rihanna su početkom godine bile zahladnile odnos, a sve zbog Rihanninog tadašnjeg dečka. Šta se desilo u njihovom odnosu i kada su se pomirile, pročitajte ovde.

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. N

  03/12/2013 at 12:37 pm

  Pa lepo. Obozavam Tanju Savic. :)

 2. Kaca

  03/12/2013 at 1:14 pm

  “Slično Slavici i Tanji i Katy Perry i Rihanna su početkom godine bile zahladnile odnos, a sve zbog Rihanninog tadašnjeg dečka. Šta se desilo u njihovom odnosu i kada su se pomirile, pročitajte ovde.”
  HAHAHAAHAHAHAHA… meni ovo presmijesno.. :D

 3. AR

  03/12/2013 at 1:17 pm

  Slavica je Rihanna, a Tanja je Katy! xDDDD

 4. boba

  03/12/2013 at 11:20 pm

  Slatkice su obadve ,sve najlepse im zelim ,dobro pevaju obadve!!!!!!!!

 5. aaa

  03/12/2013 at 11:25 pm

  Pokušaj da se spasi što se spasiti da :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top