Prati nas

Slavni pevač o Lukasu: On je zaista psihički loše. U teškim je problemima

Vesti

Slavni pevač o Lukasu: On je zaista psihički loše. U teškim je problemima

 

Tačka na sapunicu (foto: espreso)

Aca Lukas je trenutno u centru pažnje zbog glasina da napušta Zvezde Granda. Čini se da je pevač već neko vreme u ozbiljnim problemama, a to je potvrdila i velika muzička zvezda, kojeg je Lukas  ispalio za duet.

Naime, izvor blizak pevaču je otkrio da je Lukasov kolega i dugogodišnji prijatelj, koji je takođe velika zvezda, predložio pevaču duet.

“Mesecima se radilo na tome da se od te pesme napravi nešto veliko. Posle par nedelja konačno smo došli do numere koja bi obojici pevača odgovarala, a za koju je plaćeno zaista mnogo novca. Kada je duet predložen Aci i kada je preslušao pesmu, on je ideju sa oduševljenjem prihvatio. Kako obojica mnogo rade i nastupaju, drugoj strani je bilo jako važno da se odluči kada će se početi sa snimanjem. Međutim, ubrzo posle dogovora usledili su problemi. Lukas se gotovo ni na jedan poziv nije javljao odmah, a onda bi kroz par dana rekao da je imao obaveze ili probleme”, otkrio je izvor i dodao da niko nije verovao da će Aca ispaliti kolegu jer se znaju tri decenije. Međutim, do toga je ipak došlo.


“Znao je Lukas da je ceo projekat plaćen u desetinama hiljada evra. Ipak, dva dana pre nego zakazanog snimanja, Aca je bukvalnio nestao sa lica zemlje i telefon mu je bio isključen. Tada smo već svi znali da od toga neće biti ništa. Kolegu kog je ispalio nikada nisam video besnijeg! On Lukasa nije opteretio finansijski, sve je sam platio i želeo je da baš sa njim snimi nešto dobro i sa velikim hitom uđe u novu godinu”, rekao je izvor za Alo.

Ove priče je potvrdio i oštećeni pevač, koji je tražio da ostane anoniman.

“Lukas je zaista psihički loše. Nikad gore nije bio i molim vas, nemojte ništa da objavljujete. Istina je da sam razočaran, ali verujem da je u teškim problemima”, rekao je pevač.

4 komentara

4 Comments

 1. KRSTINJA

  04. 12. 2017. at 12:57

  LUKAS JE SAMO JEDAN OBIČNI NARKOMANČIĆ I NIŠTA VIŠE

 2. k

  04. 12. 2017. at 21:58

  pa nek snimi sam pesmu kad je sam platio, sta ce mu Lukas..ne razumem

 3. reni

  05. 12. 2017. at 13:57

  Najveci problem muskaraca sa balkana je sto izigravaju neke velicine. Mora se imati zena model koja ce te oguliti svakako kad za to dode vrijeme . Niko da izabere jednu normalnu zenu sa svojom karijerom i postenim poslom.
  Ne bih ga ismijavala ako je narkoman.To je bolest koja moze da se leci.

 4. Roxy?

  05. 12. 2017. at 22:40

  Znaci lik je smislio kako da postane popularan, kupio pesmu, stiskao Lukasa da snime duet, verovatno coveku bio dosadniji od svraba, i kad ga je ovaj skrroz oladio, pobuna, haos, prevara, i psihicka rastrojenost. Aca nakon fijaska sa duetom koji je zadnji snimio, ne verujem da bi se tek tako upustao u jos jedan duet..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top