Prati nas

Sledeća faza takmičenja ‘Kuće sudija’!

Sledeća faza takmičenja ‘Kuće sudija’!

Kiki Lesandrić i Scot Mills

Kiki Lesandrić i Scot Mills

 

U novoj epizodi X Factora gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja kuće sudija u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima – ovoga puta u kućnoj atmosferi!

U utorak ćemo videti kuće Kikija Lesendrića i Emine Jahović, a u ovoj fazi takmičenja žiri je pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja! Kako saznajemo, Kiki Lesendrić je pozvao svog dugogodišnjeg prijatelja Scott Millsa sa BBC radija da mu pomogne u odabiru najboljih iz njegove grupe Devojke do 27.

“Skot i ja smo se upoznali na Zakintosu preko zajedničkog prijatelja, gde sam imao koncert, koji je na moje veliko zadovoljstvo, bio najavljivan I na BBC radio 1 upravo zahvaljujući Skotu. Sećam se da mi je rekao kako je puštao pesmu Beautifull lady – englesku verziju pesme Kako si lepa i da je potom dobio gomilu pozitivnih komenatara i mailova. Tako smo počeli da se družimo, posle je bio gost na našem koncetu, pa potom i u spotu Još jedna pijana noć. Inače, njegovo poznavanje muzike je fascinantno, Skot je bio glavni gost na turneji Robbie Williamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija X Factora bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Verujem da ćemo zajedno napraviti pravi izbor!”, bio je iskren Lesendrić.

Redakcija Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. my_chick_bad

    16/12/2013 at 12:04 pm

    can’t wait

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top