Prati nas

Slika i prilika slavnog oca: Ovako izgleda ćerka Heath Ledgera

Foto

Slika i prilika slavnog oca: Ovako izgleda ćerka Heath Ledgera

Matilda sa majkom Michelle Williams (foto: Wenn)

Matilda sa majkom Michelle Williams (foto: Wenn)

Glumac Heath Ledger tragično je preminio 2009. godine kada je imao samo 28. godina. Iza sebe je ostavio ćerkicu Matildu, koja danas neodoljivo podseća na slavnog oca.

Devojčica ima 11 godina i njena tetka Kate Ledger kaže da je sve na Matildi podseća na brata. “Naročito kada se vozi na skateboardu. Prvih pet godina nakon njegove smrti, rasplakala bih se svaki put kad bi videla Matildu”, rekla je Kate.

Porodica često Matildi priča o Heathu koji je preminuo kada je ona imala samo dve godine, ali najviše im pomažu video snimci koje je zabeležio sam glumac. “Kao da se snimao sve vreme samo kako bi sve to spojio za nju”, rekla je Heathova sestra.

(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Iako se plašio da možda neće biti ‘savršen otac’, Heath je bio odličan sa detetom, otkrio je njegov dugogodišnji prijatelj Matt Amato. On je dodao i da je jednom pitao glumca kako mu tako prirodno leži briga o maloj ćerkici, a Ledger mu je odgovorio: “Gledam je i pokušavam se zamisliti u njenoj koži i razmišljati o tome šta bi joj bilo potrebno“.

Heathovi najbliži prijatelji u dokumentarcu I am Heath Ledger su otkrili i detalje o poslednjim danima glumčevog života. Svi su primetili da je Ledger bio jako nesrećan jer je raskinuo sa Michelle Williams, a patio je jer mu je nedostajala kći dok se pripremao za uloge i snimao filmove.

Dokumentarac, rekli su autori, želi pokazati da je glumac živeo ispunjen život jer je imao osećaj neće dugo poživeti, a u njemu će biti prikazani i snimci koje je Heat sam snimao.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. a

    15/04/2017 at 12:11 pm

    koja greota za tog coveka

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top