Prati nas

Sloba: Mislim na Helenu 24 sata dnevno jer je volim

Extra

Sloba: Mislim na Helenu 24 sata dnevno jer je volim

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Sloba Vasić i Helena Topalović su nedavno raskinuli svoju 9-to mesečnu romansu. Kružile su glasine da je do raskida došlo jer je pevač video njenu prepisku sa poznatim političarem, međutim on je u jednoj emisiji demantovao te glasine.

“Ništa se tu nije specijalno desilo. Ja i ona nisamo u nikakvoj svađi u smislu da smo se potukli. Od toga nema ništa. Nit sam ja u tom fazonu, nit je ona. Jednostavno nismo se slagali u nekim stvarima, sitnicama”, rekao je Vasić a potom dodao da prema Topalkovoj ćerki još uvek gaji emocije.

“Nikad se ne zna. Ja razmišljam o njoj non-stop pošto ja nju volim. Razmišljam o njoj 24 sata, zato sam i rekao – nikad se ne zna. Mislim da i ona razmišlja o meni”, iskreno je rekao Sloba. Potom je voditeljki Grand Magazina rekao da sve što se pisalo po novinama nije istina.

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

“To ništa nije istina. Ja nju nikad nisam uhvatio. Helena je predivna devojka. Nikada nismo imali problema što se tiče toga. Niti sam sumnjao u nju da će me prevariti. Ona je stvarno divna. Imali smo problem oko nekih sitnica i nekih gluposti, nikada nisu bile sporne treće osobe ni kod mene ni kod nje”, razjasnio je Sloba.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top