Prati nas

Sluge, uvrede i ljubav na Farmi

Sluge, uvrede i ljubav na Farmi

Farmerima nikad dosadno!

Dešavanja u Pinkovom rijalitiju poslednjih dana vrlo su turbulenta. Sve je iznenadio odabir ovonedeljnog gazde, budući da je Zuzi Zu kao upravnika imanja postavila najomraženiju farmerku Jelenu Golubović.

Jelena je odmah za ženskog slugu odabrala Divnu Karleušu, kako bi joj vratila što je ona za vreme svog gazdovanja odabrala nju. Muški sluga je Igor Starović.

“Divnu postavljam za slugu, jer kako kažu, prijatelje drži blizu, a neprijatelje još biže. Samo hoću da budem pravična, pošta me je dotična oklevetala i rekla da smrdim, pa neka vidi. Znači zlica od opaka je ženski sluga”, rekla je Jelena.

Tokom igre istine, koju su farmer igrali, došlo je i do uvreda na račun fizičkog izgleda. Tako je Zorica Marković Simonidi Ačević rekla da je gica prasica.

Nakon što je Šeki pitao Simonidu zbog čega nije radila prethodnih dana na imanju, ona mu je odgovorila da ima problema s pamćenjem i da je njena popularnost bila na zavidnom nivou i pre ulaska u rijaliti. Na toj joj je Zorica dobacila. “Gico prasice, kako te nije sramota”, na šta joj je Simonida poručila “Jesam, debela sam. Volite me i plešite sa mnom hopa-cupa”.

I dok jedni ratuju i svađaju se, drugi uživaju u ljubavi. Maneken Boris i pevačica Katarina Grujić razmenjivali su nežnosti u dvorištu – iza sena. Kaće je ležala na stomaku, a Boris je legao preko nje, što njoj uopšte nije smetalo.

“Mnogo je lepo ovde”, rekla je Karatina, na šta je Boris upitao “Da li ti je lepo ovde iza sena ili šta”. Dobio je odgovor da je mislila da je vreme lepo, ali i da joj je lepo iza u senu.

Redakcija Tracara.com

Loading...


2 komentara

2 Comments

 1. Nafurana mala

  09/10/2013 at 2:59 pm

  Fuj!! Odvratni su svi! I ova farma mi se smucila,i Zorica Markovic sa njenim izjavama. Samo mi nije jasno kako debela osoba moze da kaze nekome da je debeo. Kaca i ovaj preceruju.
  Slobica je najveci kralj!

 2. Mimi

  09/10/2013 at 8:37 pm

  Kad je to Divna stavila Jelenu G za slugu? O.o Koliko se secam, postavila je Katarinu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top