Connect with us

Smešan intervju sa Benom Affleckom o deci i Batmanu
Extra

Smešan intervju sa Benom Affleckom o deci i Batmanu

Ben Affleck gostovao je u popularnoj emisiji kod Jimmyja Fallona

Američki glumac Ben Affleck odgovorio je hejterima povodom njegove uloge u novom filmu o Batmanu, gostujući u emisiji kod Jimmyja Fallona.

Holivudska zvezda Ben Affleck je poznat kao duhovit glumac. Gostujući u emisiji kod voditelja Jimmyja Fallona nasmejao je i domaćina i publiku u studiju. Ben je pričao o gajenju dece i o novoj filmskoj ulozi.

”Imam dve devojčica i dečaka. Ceo život sam mislio da sam manje-više pametan kao žene. Međutim, onda sam dobio decu i shvatio da sam mnogo pogrešio. Evo, moj sin samo trči u zid. Moje ćerke prave stvari, znaju da čitaju, ali on trči u zid”– kaže Ben.

Ben je novi Batman i kaže da ga je ponuda za tu ulogu veoma iznenadila: ”Pozvali su me i pitali da li želim da to radim, rekao sam im da nemam baš 25 godina i onda su mi pokazali kako bi to izgledalo. Prihvatio sam ulogu i hteli su da mi pokažu reakcije ljudi. Rekao sam da ću to podneti, ja sam veliki dečko. Otišli smo na internet i videli prvi komentar na moju ulogu u Batmanu, koji je bio: ‘NOOOOOOOOOOOOOOO’ i onda više nisam čitao”.

Pogledajte deo ovog zanimljivog intervjua.

D. J. / Tracara.com
Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. Mita

  18/09/2013 at 2:20 pm

  Ili sam poludeo ili ja vidim Saru Dzesiku Parker

 2. MaMa

  18/09/2013 at 3:08 pm

  Simpatičan je :)

 3. ime

  18/09/2013 at 4:51 pm

  pokazali su mu tuđe reakcije, a koliko sam ja shvatila, rekli su mu da ne gleda reakcije kada objave za njega, a one je ipak pogledao taj jedan i posle nije…

 4. BlackVeilBridesFan

  18/09/2013 at 7:39 pm

  ne znam sto svi mrze sto je u betmenu..Bas sam ga gledala u Runner runner i kad je vodio saturday night life i msm je je super..

 5. aaa

  18/09/2013 at 8:34 pm

  Reakcije su grozne, kao da je se uloga dala nekoj starleti, kvaziglumcu, fakat ne shvaćam…

 6. LADY GAGA 4EVER

  19/09/2013 at 12:27 pm

  Naravno da su reakcije groznee..Ovako ozbiljan glumac i reditelj nikako ne bi trebalo da glumi u filmu kao sto je ‘Batmen’.Svi znamo koliko se George Clooney kaje sto je on prihvatio tu ulogu jos pre..Od nje sigurno nista dobro nece dobiti..I zato je i moja reakcija:NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

 7. sanja

  19/09/2013 at 8:03 pm

  prica o deci identicno kao jlo o max i emme … so awkward!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top