Connect with us

Šminkerki prete da će je silovati u zatvoru?!
Šokantno

Šminkerki prete da će je silovati u zatvoru?!

jelena macic

Nakon što je šminkerka Jelena Maćić privedena u policijsku stanicu jer je na Facebooku navodno širila paniku, ona je ugasila svoj profil i kaže da je spremna da nosi posledica i da će, ako treba, odležati pet godina na robiji, koliko je najveća kazna koju može da dobije.

“Nikome ne pretim, ali meni prete. Takvi treba da budu privedeni, a ne ja koja sam na informativnom razgovoru bila samo zato što sam poznata ličnost,” ispričala je ona i dodala su joj na Facebook stigle poruke da će u zatvoru biti silovana, te da policija nije imala nijedan dokaz, zbog kojih je navodno privedena.

“Ako društvene mreže smatraju nebitnim, zašto onda privode ljude?! U tom slučaju bi morali da uhapse bar 10.000 ljudi koji su pisali slične statuse, ali oni su anonimni! Pre dva dana pozvali su me iz policije i rekli da dođem na informativni razgovor. Zamolila sam ih da to bude oko 18 sati i oni su došli do tržnog centra u kojem sam bila da mi uruče poziv. Tada sam deaktivirala profil na Facebook-u, a nakon pet minuta zvali su me da provere da li dolazim. U policiji su me dočekali kao na nož, ali brzo se preokrenula situacija. Držali su me nekoliko sati, pa sam im na kraju rekla da je bolje da me stave u samicu i da završimo s agonijom. Tri inspektora su mi spasla dupe savetima da ne budem emotivna i da budem direktna u onome što im govorim. Začudilo me je to što inspektori nisu imali nijedan dokaz zbog čega sam pozvana na razgovor, kao nijedan moj status. Dala sam im telefon i rekla da odštampaju moje statuse. Rado ću ići na robiju, ali samo me zanima ko me je prijavio i ovo mi smestio,” ispričala je ona.

Pročitajte još i:  Jelena Maćić proglašena za državnog neprijatelja!
Redakcija Tracara.com

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Pingback: Šminkerki prete da će je silovati u zatvoru?! | Vest dana

 2. skandalka

  23/05/2014 at 4:43 pm

  Ti si nebitna i ruzna kao idiot! Aj, brisi.

 3. Djina

  23/05/2014 at 8:47 pm

  A vala i vi poznati baljezgate svasta po ovim drustvenim mrezma, mislim uopsteno, nevezano za ove poplave samo.

 4. BB

  23/05/2014 at 11:53 pm

  Da ide na robiju 5 godina zbog statusa na fejsu, svasta! Kuda ide ovaj svet…..!!!!!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top