Prati nas

Snežane Dakić smuvala venecuelanskog modnog kreatora!

Extra

Snežane Dakić smuvala venecuelanskog modnog kreatora!

Našla novu ljubav... (foto: Wikipedia)

Našla novu ljubav… (foto: Wikipedia)

Voditeljka emisije Život u trenduSnežana Dakić, nakon što se prošlog leta razvela uživala je u samoći, ali sve do sada. Prema pisanju Blica, Snežanin novi izabranik je venecuelanski modni kreator, a njihovoj vezi provodadžisala je pop zvezda Ana Nikolić.

Naime, Snežanu i Alesandro Forsetija viđeni su zajedno na reviji pevačice u petak u Novom Sadu. Dakićeva je bila voditeljka programa, a Venecuelanac, inače Anin prijatelj, bio je njen gost u Novom Sadu. Varnice su očigledno brzo planule jer je novopečeni par celu noć proveo zajedno.

Snežana sa novim dečkom na reviji Ane Nikolić! (foto: Blic)

Snežana sa novim dečkom na reviji Ane Nikolić! (foto: Blic)

“Posle revije neki od gostiju su se uputili u jedan restoran. Ostatak večeri se nisu razdvajali. Da su varnice sevnule, govori i to da su se nakon večere uputili u noćni klub, a Snežana je uz vino uživala u strasnim poljupcima mladog kreatora. Ostali su tamo gotovo do jutra, a potom su se uputili u hotel”, kaže izvor dnevnog lista Blic.

Inače, prema pisanju pomenutog dnevnog lista kreator je propustio avion za Milano na koji je trebalo da stigne u šest ujutru, a Snežana je iz svoje hotelske sobe izašla sutradan tek posle jedan popodne. Inače, Forseti je rođen u Venecueli, ali radi u Milanu.3 komentara

3 Comments

 1. Anja

  16/02/2015 at 3:45 pm

  U mnogo koristi fotoshop. Na slikama neprepoznatljiva. A malo sada forsira da je ona jos dobra riba. To je malo vise naduvamo. Ipak ona treba da ostane dosledna dama. A ne klunka koja ce paparace zvati da je slukaju

 2. Alexandar

  16/02/2015 at 10:27 pm

  BRAVO SNEZANE! :D

 3. No Angel

  17/02/2015 at 2:51 am

  Nemoj posle da plače kad ga uhvati u krevetu sa Sašom Vidićem.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top