Prati nas

Počinje novi rijaliti Snooki i JWoww!

Televizija

Počinje novi rijaliti Snooki i JWoww!

Najbolje prijateljice ponovo u akciji!

 

Nicole Snooki Polizzi i Jenni JWOWW Farley postale su globalni fenomen nakon pojavljivanja u MTV-jevoj hit seriji Jersey Shore. Sada ove najbolje drugarice započinju novo poglavlje u životima i avanturu zvanu odrastanje dokumentovale su u novoj seriji Snooki & Jwoow, koja je premijerno počela sa prikazivanjem u Americi u junu ove godine, a od 23. septembra, možete da pratite samo na MTV kanalu nedeljom u 21:30.

Dosta toga se promenilo u životima ove dve rijaliti zvezde. Romansa između Jwoww i njenog dečka Rogera je postala ozbiljna i vreme će pokazati u kom pravcu će se odvijati. A što se Snooki tiče, ona ne samo da se verila sa dečkom Jionnijem, već je, za vreme snimanja serije, bila trudna, a danas je, kao što znate ponosna mama dečaka Lorenza Dominica! I pre nego što je ovaj dasa došao na svet, drugarice su odlučile da iskoriste poslednju priliku da uživaju u devojačkom životu iz sve snage. Pored ludih zabava i uzbudljivih avantura, suočile su se sa raznim izazovima i dilemama, ali su i naučile da, kada je najbolja prijateljica uz vas, ne postoji prepreka koju je nemoguće zajednički savladati.

Hoćete li pratiti avanture ovih otkačenih najboljih drugarica?


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. @MojeNajbitnijeMisljenje

  21. 09. 2012. at 19:23

  dobro jutro kolumbo. odgledao sam sve epizode -.-

 2. bzv

  21. 09. 2012. at 19:26

  Ova slika me osljepi …previse boja i previse zivotinjskog printa

 3. Xoxo, Gossip Girl

  21. 09. 2012. at 20:23

  Njih dve su mi veoma odvratne osobe, a najvise Snooki. Iako trudna, i dalje ce ici da se ”provodi” – je*e na Mtv kanalu i na taj nacin uzidze svoju slavu. Pitam se kako to njen decko podnosi.

 4. Prince Anonymous

  21. 09. 2012. at 21:20

  o neee again njih dve

 5. Mica

  22. 09. 2012. at 00:32

  Obozavam ih,ludace :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top