Prati nas

Sodoma i Gomora u ‘Parovima’!

Šokantno

Sodoma i Gomora u ‘Parovima’!

"Zagorele!" (foto: Kurir)

“Zagorele!” (foto: Kurir)

“Bananu guram u sebe jer nemam vibrator i nedostaje mi dečko pa moram da guram”, izjavila je sinoć Maca Diskrecija nakon Cucine opaske da nije lepo što priča kako gura bananu u svoj polni organ.

Ženske učesnice rijalitija Parovi već duže vreme u kući komentarišu kako su upale u mesto gde ne postoje pravi muškarci, a i oni koji su tu prisutni imaju mali polni organ i nemaju čime da se pohvale. Stoga su stvari uzele u svoje ruke i bacile se u lezbo akciju, zadovoljavajući i mazeći jedna drugu.

Sve je otpočelo svađom Ružice i Jovane, u koju se priključila Cuca, koja je Tomićevu odvukla na pod i počela da je mazi. Prvo je rukama prelazila preko njenih grudi, lica i zadnjice, a kasnije im se priključila i Veljkovićeva koja je naskočila na njih dve i simulirala seks.

Nekoliko minuta je trajalo njihovo seksualno ludilo u kome su ispuštale orgazmične glasove i vukle se po podu, dok su zabalavljeni muškarci balavili nad ovim prizorom širom otvorenih usta.

Cuca je ponovo nasrnula na Jelenu Golubović i ispolivala je vodom, pa se pitamo da li i dalje važi ona izreka “Ko se bije taj se voli”, i možda nas i njih dve počaste uskoro ovakvim lezbo prizorom, pošto je u ovom rijalitiju, čini se sve moguće!


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Ana_WLY

  25. 03. 2015. at 14:56

  “…dok su zabalavljeni muškarci balavili”

  A da nisu balavi muškarci, koji su bili zabalavljeni, zabalavljeno balavili?! O.o

  Kakva rečenica…

 2. Lungo mare

  25. 03. 2015. at 15:51

  Da, sodoma i gomora.
  Gledam sinoć onaj tata od Ružice veća budaletina od ćerke, obična gnojna izraslina.Što reći kad se nezna koje veći problem,dali ovi unutra ili produkcija koja toleriše nasilje. Zamislite koliko je tu pljuvačine na ovu Golubovićevu,hraćkanja u lice,polivanje vinom,unošenje lica i deranje,uništavanje imovine,planiranje da je Cuca ubije i sve to na oči naroda i ništa se ne poduzima samo blaga kazna honorarom ili nominacijom.
  Negdje sam pročitao da produkcija ima problema sa ubacivanjem novi učesnika i da niko ne želi ući da se redom zahvaljuju.Niko normalan neće niti ulaziti jedino ako presudi dobar honorar tipa Lepe Lukić nedeljno 1.500eu…..šta se tamo može dobiti osim pljuvanja u facu ili eventualni batina.
  Iskreno ja navijam da ubace Mikija iz Kupinova da ih sve—sve redom išamara,prebije, pošalje u “nemocnicu” i da zbriše preko livada i planina kako je već jednom napravio.Ujedno da prebije i onog glupandera od voditelja koji tolerira nasilje a i zato jer je glup ko ku*ac.Dakle Miki Kupinovo je spas od svake buduće blamaže…ko tebe pljune ti ga nokautiraš i tako to.

 3. Lungo mare

  25. 03. 2015. at 18:02

  SENZACIJA!!!!!!
  Sutra u PAROVE ulazim ja Lungo Mare i Zmaj od Šipova!!!!!!!!!
  Zmajeva misija je obrađivanje,centriranje i izdržljivost u sexu a moja malenkost je zakazani boks meč sa čuvenim Hasanom Duddićem zvani šibicar.To morate pogledati jer imam namjeru prezentirati sve udaračke vještine i da konačno vidite kako cigani lete u nebo.
  NE PROPUSTITI!!!!!!!!

 4. Lepi

  25. 03. 2015. at 22:11

  Ovo je dno dna bez obzira koja je vrasta seksa u pitanju u ovom sou programu,a ovakve prostacke emisije nebi ni prikazivali da nemaju solidnu ili veliku gledanost. Oni moze se reci predstavljaju narod na Balkanu nazalost vecina ih je ovakva kao u ovom sou programu, a prije svega predstavljaju zemlju u kojoj se snima ovaj sou program odakle najvise dolazi ovih ljudckih prostacina. Umjesto da se protiv ovakvih bune i osuduju ih svi vecina im se divi, a ostalim necijim prirodim razlicitostima se rugate i protiv njih ste. Slika Balkana je ovo i vecine ljudi kakva nam je kultura i obrazovanje i pismenost kod vecine mora da nam zavide sve zemlje svjeta.Ovo je Balkan, Balkanjero sve kurva do kurve ako ces zenska ako ces muska.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top