Prati nas

Sofia Vergara u epizodi “gde mi je nakit?”

Extra

Sofia Vergara u epizodi “gde mi je nakit?”

Neodoljiva Sofia!

Sofia Vergara ima odličan smisao za humor. Osim što nas često zasmejava glumeći harizmatičnu Gloriju u seriji Modern Family, ova glumica i u privatnom životu vrlo često zna da se našali i to na svoj račun!

Gostujući u emisiji kod Chelsea Handler, Sofia je bila šokirna kada je u sred intervjua videla da je zaboravila da stavi stavi nakit. Duhovito i u svom stilu Sofia je prokomentarisala da će svi u njenom timu popiti otkaz, jer su joj dozvolili da se pojavi bez nakita i što je najbitnije bez vereničkog prstena.

“Osećam se golo bez nakita”, rekla je glumica a zatim se sagla i počela da zaviruje ispod svoje suknje: “Stani da proverim da li imam gaćice!”

Ovo je nije baš sjajan trenutak da se latino lepotica pojavi bez vereničkog prstena, pošto su mediji prošlih nedelja spekulisali na temu da je veridba između nje i njenog izabranika Nicka Loeba okončana. Ipak, glumica je ovakve tračeve demantovala…

Pogledajte ceo intervju!

foto: Cosmopolitan / Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. UNNA

  12/10/2013 at 12:20 pm

  HAHAHHAHAHHAHAHAH….
  Obozavam je … <3

 2. Neda

  12/10/2013 at 1:22 pm

  Kraljica!Skroz prirodna.

 3. XtinaQueen

  12/10/2013 at 2:24 pm

  Lepotica. Sva je seksi, a taj njen naglasak mi je posebno seksepilan. Kada nju ugledem, pomislim da se u meni nalazi skrivena lezbejka :-)

 4. MM

  12/10/2013 at 5:35 pm

  Ovo je nije baš sjajan trenutak – je ili nije? Tracaro… xD

 5. DBo$$

  12/10/2013 at 7:01 pm

  Ona mi je skroz super,prelepa,duhovita…ali brate ovaj naglasak je uzas…pola stvari ne razumem sta kaze. Mislim,jeste simpaticno,ali ona ga pretera. :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top